קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

חוות הודו צלויה עם מילוי לחם תירס

חוות הודו צלויה עם מילוי לחם תירס
עמק נסתר לחג. הודו צלוי בחווה עם מלית לחם תירס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 79 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 913 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם רוזמרין, פלפל, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם קרייזין תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו חומוס חווה עמק נסתר, חבוי עמק ראנץ ' צדפות קרקרים, ו עמק נסתר, חווה מקורית, פגזים וגבינה בשרניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מתלה עליון. הכן חמאה מורכבת על ידי שילוב תערובת חמאה ורוטב בקערה קטנה; מערבבים בכף עד להטמעה טובה. התאם תיבול עם פלפל שחור גרוס טרי; מניחים בצד. ממיסים 1 כף חמאה מורכבת במחבת בינונית. זורקים קוביות תפוחים בחמאה מומסת ומבשלים כ -2 דקות לקרמל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוציאים קוביות תפוחים ומניחים בצד. באותה מחבת ממיסים מחצית מחמאת המתחם על אש בינונית, ושומרים את יתרת החמאה המורכבת להודו.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים בצל ורוזמרין; מבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים בשר נקניק איטלקי ומבשלים 10 דקות, עד שהם רכים וזהובים. מגרדים את תערובת הנקניקיות לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים חתיכות תפוח ולחם תירס; לזרוק לשילוב. מתבלים היטב במלח ופלפל. בקערה נפרדת מקציפים ביצה, שמנת וציר 1/2 כוס; יוצקים נוזלים על תערובת לחם התירס. מערבבים מלית יחד; להפריש. שוטפים היטב את הודו מבפנים ומבחוץ במים קרים; התייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מפזרים חלל ועור בנדיבות עם מלח ופלפל. באמצעות אצבעות, בעדינות להרים עור משד ולשפשף הלבשה לערבב מתחם חמאת תחת עור, עיסוי שד בשר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מורחים את החמאה הנותרת על החלק החיצוני של העור, מכסים כנפיים, רגליים וכל פערים. ציפור דברים עם מלית מוכן. מסבך עם חוט מטבח או פשוט לחצות רגליים מעל ומאובטח עם חוט. מיקום תרנגול הודו על המדף במחבת צלייה גדולה; להעביר לתנור. תרנגול הודו צלוי כ 3 שעות, עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושם 170 מעלות פרנהייט (מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקר עם סכין, 15 דקות לכל פאונד). אם הרגליים או השד משחימים מהר מדי במהלך הצלייה, מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים את הודו מהתנור; מעבירים למגש הגשה למנוחה תוך כדי הכנת רוטב. הסר את רוב השומן מטפטפות מחבת בעזרת כף ומיקום מחבת צלייה על פני שני מבערים על אש בינונית-גבוהה. בעזרת כף עץ מגרדים חתיכות שחומות הדבוקות לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מקציפים קמח תוך ערבוב כשהוא מסמיך למניעת גושים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים הנותרים 2 1/2 כוסות ציר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד כדי למזג ולמנוע גושים. מביאים לרתיחה; מתבלים במלח, פלפל וסחיטת מיץ לימון להבהרת הטעמים. מבשלים במשך 5 דקות; מסננים להסרת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מגישים עם תרנגול הודו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלזה ריזלינג עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלס ריזלינג
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך ספטלס ריזלינג
"טיפה מופחתת בארומה, לבן צעיר זה בעל עוצמה רבה, ומציע טעמי ליים, אפרסק וצפחה המותאמים למרקם משיי. זה מביך היום, צריך זמן להשתלב. הטוב ביותר משנת 2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו."- ב