חומוס דלעת מתובל דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך כמון טחון, טחינה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו חומוס דלעת מתובל, חומוס דלעת מתובל, ו החומוס הטוב ביותר : חומוס דלעת עם קינמון" סוכר "טורטילה צ' יפס {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיץ לימון דופק, טחינה, שום, ומלח יחד במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
טחינה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים שעועית חומוס ושמן זית ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סטייקים של ניו יורק
3
להוסיף דלעת, כמון, ופלפל קאיין; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מעבירים חומוס למיכל עם מכסה ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
5
מקפלים זרעי דלעת לתוך חומוס; מקשטים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
נוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים