קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חומוס ו Chard שוויצרי

חומוס ו Chard שוויצרי
חומוס ו Chard שוויצרי נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קורנית, פלפל, חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chard שוויצרי חומוס, עוף מטוגן עם חומוס וכריך שוויצרי, ו פשטידת סקווש חורף עם צ'ארד וחומוס שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את החומוס בשפע של מים קרים כדי לכסות לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
2
מסננים את החומוס ולאחר מכן לשים אותם, את הבייקון, ואת עלי המפרץ בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חומוסחומוס
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום כך שהוא רותח בעדינות. מבשלים את החומוס עד במכרז קרוב, על 2 שעות. לפקוח עין עליהם; הם תמיד צריכים להיות מכוסים על ידי נוזל. כאשר הנוזל פוגש את רמת החומוס, להוסיף מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
4
בעוד החומוס בישול, לנקות את chard: למלא כיור נקי עם מים קרים. חתוך כל עלים נבולים או צהובים ולהסיר ולהשליך את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
Chard שוויצריChard שוויצרי
מיםמים
5
חותכים את העלים לחתיכות 1 אינץ'. לנופף אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
כאשר החומוס רך, להסיר את לוח בייקון ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
בייקוןבייקון
7
חותכים אותו לחתיכות אינץ ' בערך.
8
שים את הבייקון במחבת בינונית עמוקה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לרחוש וחום, על 3 דקות. מערבבים את sofrito ומבשלים עד המים התאדו ואת sofrito מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את העגבניות ומערבבים עד מתרכך. מערבבים את העלים chard ומערבבים עד נבול, ואז מערבבים את החומוס.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
עגבנייהעגבנייה
Chard שוויצריChard שוויצרי
10
יוצקים את המרק, מוסיפים את הקורנית, ומביאים לרתיחה עדינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולבשל במשך 15 דקות כדי לתת את הטעמים הזדמנות להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
טימיןטימין
11
לחשוף את המחבת ולבדוק את הנוזל. אם אתה רוצה להגיש את השעועית ואת מרק צ ' ארד, להשאיר אותו כפי שהוא. אם אתה רוצה לשרת אותו קצת יבש, להרתיח אותו עד כמה שיותר הנוזל כמו שאתה אוהב התאדה. אתה יכול להתאים את המרק בסוף הבישול על ידי הוספת מרק נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת