קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

חומוס וסלט עגבניות

חומוס וסלט עגבניות
לך לחנות ותביא חומץ שרי, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. סלט חומוס עגבניות, סלט עגבניות חומוס, ו סלט עגבניות וחומוס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את שעועית חומוס, עגבניות, ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את מרכיבי ההלבשה לתוך צנצנת קטנה, לסגור את המכסה ולנער עד ההלבשה הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
יוצקים שעועית, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
4
אתה יכול לקרר את הסלט הפשיט עד שש שעות, עד מוכן לשרת.
5
כאשר מוכן לשרת, בעדינות מערבבים את הביצים הקצוצות והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.