קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות31
מגזין

חומוס ופיצות בגריל-קישואים

חומוס ופיצות בגריל-קישואים
המתכון חומוס ופיצות קישואים בגריל יכול לספק את הכמיהה המזרח תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך קישואים, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצות בגריל עם עוף, קישואים, פלפלים קלויים ופסטו, גלילי חומוס קישואים בגריל, ו גלישת קישואים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה בתנור ומחממים את התנור ל-500 במשך 30 דקות. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. לגרוף את השום מהחלק העליון של החומוס לתוך קערה קטנה ומערבבים 3/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להעביר 3 כפות של שמן שום לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקישואים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מקציפים את החומוס לשמן השום הנותר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
עבודה ב 2 קבוצות, גריל פרוסות קישואים על אש גבוהה עד שהם חרוך קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברישים את הקישואים בקלילות עם חלק מהחומוס והגריל למשך 1 דקה יותר, מסתובבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
לשפשף קלות 2 גיליונות של נייר קלף עם שמן. למתוח כל כדור של בצק פיצה לתוך סיבוב 12 אינץ ' על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מברשת כל סיבוב עם רבע מהחומוס העליון עם הקישואים. החלק 1 גיליון קלף על האבן החמה ואופה את הפיצה במשך כ 8 דקות, עד הקרום הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מעבירים את הפיצה למשטח עבודה ומטפטפים עם חלק מהחומוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
10
חותכים לפרוסות ומגישים. חזור עם הפיצה שנותרה.