קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

חומוס ושעורה ברוטב עדשים וחצילים

חומוס ושעורה ברוטב עדשים וחצילים
חומוס ושעורה ברוטב עדשים וחצילים אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 314 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, חומוס, חצילים בינוניים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, שעורה ים תיכונית עם חומוס וארוגולה, ו סלט שעורה עם חומוס, פול שעועית & אפונה.

הוראות

1
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מוסיפים את החצילים ומבשלים עוד 2 דקות, ערבוב. להפוך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את רסק העגבניות ואת העדשים; מערבבים לשלב ולהוסיף 4 כוסות של מרק הירקות ואת מנטה. הפחת את החום ומבשל עד שהעדשים רכות (20 דקות על הכיריים שלי, 40 דקות על פי המתכון המקורי). כאשר העדשים רכות, להשתמש בבלנדר יד כדי למזג את הרוטב נכון בסיר. אם אין לך בלנדר יד, להעביר בקבוצות כדי בלנדר רגיל או מעבד מזון להתמזג עד חלקה. להחזיר אותו לסיר ולהוסיף את כוס נוספת של מרק (אם השתמשת בבלנדר רגיל, להשתמש במים כדי לשטוף את שאריות הרוטב בחזרה לסיר). תטעם ותוסיף כמה מלח שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עדשיםעדשים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הכמון והפלפל האדום ומערבבים את השעורה והחומוס המנוקזים. מבשלים במשך 15 דקות ומוסיפים מיץ לימון ומלח נוסף (במידת הצורך) רק לפני ההגשה עם פטרוזיליה זרועה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מגישים מעל אורז, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®