קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

חומוס מבושל עם עגבניות וקישואים

חומוס מבושל עם עגבניות וקישואים
חומוס מבושל עם עגבניות וקישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי דפנה, חומוס, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית נסו לקישואים וחומוס מבושלים עם פולנטה אפויה בתנור, קישואים ועגבניות מבושלים איטלקיים, ו דג אפוי לימון יווני עם עגבניות, קישואים וחומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שעועית: בסיר גדול, לשלב את השעועית, חצי בצל כולו, גזר, סלרי, שיני שום שלמות, עלי דפנה צרור טימין. ממלאים את הסיר במים כדי לכסות את פני השטח של שעועית על ידי 2 אינץ'. אין להוסיף מלח כאן!
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הוספת מלח בשלב זה יכולה למנוע מהשעועית לבשל ולהפוך את עורות השעועית לקשים או לגרום להם להישבר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1 שעה ולאחר מכן לעשות את הבדיקה "5 שעועית". Bite 5 שעועית, אם כולם מבושלים כראוי, להמשיך, אם לא לבשל את השעועית לעוד 10 עד 15 דקות ולנסות שוב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
כאשר השעועית מבושלת, לכבות את החום ואת העונה המים בשפע עם מלח. זה יאפשר לשעועית לספוג תבלין מבלי להקשות על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
תן לשעועית לשבת במים המלוחים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין ועלי דפנה. שמור 1 כוס מים בישול שעועית, מסננים את השעועית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
תבשיל: (זה יכול להיות התחיל בעוד החומוס מתבשל! ריבוי משימות! Woohoo!)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תבשילתבשיל
8
מעיל סיר רחב גדול עם שמן זית, ולאחר מכן להוסיף את בצל חתוך, מלח, לפי הטעם, פלפל אדום כתוש, כמון טחון זרעי שומר. מביאים את השמן לחום בינוני ומבשלים את התבלינים עד שהם מאוד ארומטיים והבצל רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כמון טחוןכמון טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיף את 2 שיני שום מרוסקות ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
10
מוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, וקישואים. מתבלים עם מלח וטעם, להתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה). מבשלים את תערובת עגבניות-קישואים במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים את החומוס מבושל ומי בישול שעועית שמורות ומבשלים עד שכל מי שעועית התאדו והתערובת נראית כמו תבשיל, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תבשילתבשיל
12
מעבירים את התבשיל לקערת הגשה ומגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
היי, חומוס!
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה