חזה בישול איטי עם רוטב חום
המתכון איטי סיר חזה עם רוטב חום מוכן בעוד כ-6 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך בצל, חזה בקר, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, חזה מבושל איטי ברוטב בצל, ו חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה הבקר משני הצדדים עם קמצוץ מלח נדיב. לצרוב את החזה במחבת החמה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
כדי לבשל איטי, להוסיף את גבעולי פטרוזיליה, סלרי עלה דפנה.
שים את הבשר הצרוב על הירקות. בקערה גדולה להקציף יחד את המרק, יין, רסק עגבניות, ותבלינים צלי סיר.
יוצקים את התערובת על חזה הבקר, למעלה עם בצל, ומבשלים נמוך, עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 4 עד 6 שעות. שעה אחת לפני העטין נעשה להוסיף את הגזר, ופטריות.
הסר את הבשר, גזר, ופטריות מן התנור האיטי ולהניח בצד. מסננים את הנוזל למחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים קרים. להפוך את החום בינוני לטאטא בתערובת הרוטב. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
חותכים את חזה הבקר ומסדרים אותו על מגש הגשה.
מגישים אותו עם גזר, פטריות, ורוטב.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה קצוצים שמורים ומגישים.