קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

חזה בישול איטי עם רוטב חום

חזה בישול איטי עם רוטב חום
המתכון איטי סיר חזה עם רוטב חום מוכן בעוד כ-6 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך בצל, חזה בקר, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, חזה מבושל איטי ברוטב בצל, ו חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה הבקר משני הצדדים עם קמצוץ מלח נדיב. לצרוב את החזה במחבת החמה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כדי לבשל איטי, להוסיף את גבעולי פטרוזיליה, סלרי עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
שים את הבשר הצרוב על הירקות. בקערה גדולה להקציף יחד את המרק, יין, רסק עגבניות, ותבלינים צלי סיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את התערובת על חזה הבקר, למעלה עם בצל, ומבשלים נמוך, עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 4 עד 6 שעות. שעה אחת לפני העטין נעשה להוסיף את הגזר, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
הסר את הבשר, גזר, ופטריות מן התנור האיטי ולהניח בצד. מסננים את הנוזל למחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים קרים. להפוך את החום בינוני לטאטא בתערובת הרוטב. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים את חזה הבקר ומסדרים אותו על מגש הגשה.
8
מגישים אותו עם גזר, פטריות, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מקשטים עם עלי פטרוזיליה קצוצים שמורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר