המתכון איטי סיר חזה עם רוטב חום מוכן בעוד כ-6 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך בצל, חזה בקר, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, חזה מבושל איטי ברוטב בצל, ו חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה הבקר משני הצדדים עם קמצוץ מלח נדיב. לצרוב את החזה במחבת החמה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
כדי לבשל איטי, להוסיף את גבעולי פטרוזיליה, סלרי עלה דפנה.
הסר את הבשר, גזר, ופטריות מן התנור האיטי ולהניח בצד. מסננים את הנוזל למחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים קרים. להפוך את החום בינוני לטאטא בתערובת הרוטב. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.