קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

חזה בישול איטי עם רוטב חום

חזה בישול איטי עם רוטב חום
המתכון איטי סיר חזה עם רוטב חום מוכן בעוד כ-6 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 552 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך בצל, חזה בקר, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, חזה מבושל איטי ברוטב בצל, ו חזה בקר מבושל לאט בקפה וסוכר חום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה הבקר משני הצדדים עם קמצוץ מלח נדיב. לצרוב את החזה במחבת החמה עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כדי לבשל איטי, להוסיף את גבעולי פטרוזיליה, סלרי עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
שים את הבשר הצרוב על הירקות. בקערה גדולה להקציף יחד את המרק, יין, רסק עגבניות, ותבלינים צלי סיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים את התערובת על חזה הבקר, למעלה עם בצל, ומבשלים נמוך, עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 4 עד 6 שעות. שעה אחת לפני העטין נעשה להוסיף את הגזר, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את הבשר, גזר, ופטריות מן התנור האיטי ולהניח בצד. מסננים את הנוזל למחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים קרים. להפוך את החום בינוני לטאטא בתערובת הרוטב. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים את חזה הבקר ומסדרים אותו על מגש הגשה.
8
מגישים אותו עם גזר, פטריות, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מקשטים עם עלי פטרוזיליה קצוצים שמורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר