קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר חמוץ מתוק

חזה בקר חמוץ מתוק
חזה חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי בבקבוק, עלה דפנה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול או במחבת קלייה כבדה על חום בינוני-גבוה; פט בריסקט יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר עם שום ופלפל שחור סדוק ומניחים לתוך השמן החם. חזה בקר חום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
דַק-דַק-
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר בריסקט ולהניח בצד.
4
להפחית את החום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד השחמה מאוד, על 10 דקות; מערבבים מרק בשר ויין אדום לתוך התנור ההולנדי. לגרד את כל חתיכות חומות ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ סיידר, עלה דפנה לתערובת היין האדום; מניחים בריסקט ברוטב. רוטב כפית על הבשר ולכסות את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העטין הוא מכרז, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לבריסקט להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר בריסקט, לחתוך את הבשר, ולהחזיר את הפרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות