חזה בקר חמוץ מתוק
חזה חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי בבקבוק, עלה דפנה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול או במחבת קלייה כבדה על חום בינוני-גבוה; פט בריסקט יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר עם שום ופלפל שחור סדוק ומניחים לתוך השמן החם. חזה בקר חום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להפחית את החום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד השחמה מאוד, על 10 דקות; מערבבים מרק בשר ויין אדום לתוך התנור ההולנדי. לגרד את כל חתיכות חומות ולהביא את התערובת לרתיחה.
מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ סיידר, עלה דפנה לתערובת היין האדום; מניחים בריסקט ברוטב. רוטב כפית על הבשר ולכסות את התנור ההולנדי.
אופים בתנור שחומם מראש עד העטין הוא מכרז, 2 עד 3 שעות.
הסר בריסקט, לחתוך את הבשר, ולהחזיר את הפרוסות למחבת.
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.