קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר חמוץ מתוק

חזה בקר חמוץ מתוק
חזה חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי בבקבוק, עלה דפנה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול או במחבת קלייה כבדה על חום בינוני-גבוה; פט בריסקט יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר עם שום ופלפל שחור סדוק ומניחים לתוך השמן החם. חזה בקר חום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הסר בריסקט ולהניח בצד.
4
להפחית את החום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד השחמה מאוד, על 10 דקות; מערבבים מרק בשר ויין אדום לתוך התנור ההולנדי. לגרד את כל חתיכות חומות ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ סיידר, עלה דפנה לתערובת היין האדום; מניחים בריסקט ברוטב. רוטב כפית על הבשר ולכסות את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העטין הוא מכרז, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
תן לבריסקט להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר בריסקט, לחתוך את הבשר, ולהחזיר את הפרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק