קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר חמוץ מתוק

חזה בקר חמוץ מתוק
חזה חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי בבקבוק, עלה דפנה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול או במחבת קלייה כבדה על חום בינוני-גבוה; פט בריסקט יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר עם שום ופלפל שחור סדוק ומניחים לתוך השמן החם. חזה בקר חום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר בריסקט ולהניח בצד.
4
להפחית את החום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד השחמה מאוד, על 10 דקות; מערבבים מרק בשר ויין אדום לתוך התנור ההולנדי. לגרד את כל חתיכות חומות ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ סיידר, עלה דפנה לתערובת היין האדום; מניחים בריסקט ברוטב. רוטב כפית על הבשר ולכסות את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
כָּתֵףכָּתֵף
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העטין הוא מכרז, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לבריסקט להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר בריסקט, לחתוך את הבשר, ולהחזיר את הפרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®