קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה
חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה היא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . תמורת 5.21 דולר למנה , מתכון זה מכסה 36% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. לכו לחנות וקנו ציר עוף, חזרת, קמח מצה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-25 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכוונים אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 73% , וזה ציון מוצק. חזה בקר מבושל ביין אדום , בקר מבושל ביין אדום , ובקר מבושל בבירה ברוטב דינג דאנג גוד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת הבריסקט: חממו את התנור מראש ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממלאים סיר קטן במים, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את השום, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים במהירות עד לריכוך קל, כדקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את השום לקערה עם מי קרח. קולפים כשהוא קר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ערבבו את הקמח, המלח והפלפל בצלחת גדולה ורדודה או מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את חזה הבקר ומעבירים אותו לציפוי מכל הצדדים. מנערים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעלה עשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים את הבשר ומבשלים, תוך כדי הפיכה תכופה, עד להשחמה טובה, כ-6 עד 8 דקות מכל צד.
8
מעבירים לצלחת או מגש ושופכים את כל השומן מלבד 2 כפות. מוסיפים את הבצל והשום הקלוף. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
יוצקים את היין ומערבבים כדי לאסוף שאריות שחומות בתחתית הקדירה. מוסיפים את רסק העגבניות ומוסיפים את עלי הדפנה והטימין. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות, תוך ערבוב תכוף, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים פנימה את הציר ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את חזה הבקר. מכסים היטב בנייר כסף, לאחר מכן מכסים את הסיר במכסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מעבירים לשליש התחתון של התנור ואפים עד שניתן לנעוץ מזלג בקלות, 3 עד 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להכנת רוטב חזרת: ערבבו את חזרת, חומץ, מיונז, עירית ומיץ לימון בקערה קטנה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה ותבלו במלח ופלפל. אמורה להיות לכם בערך כוס אחת. שמרו בקירור עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
להכנת הדיסקיות: טורפים יחד את ציר הבצק, הביצים והמרגרינה בקערה קטנה. מוסיפים את המלח וקמח המצות עד לקבלת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד לצינון מלא, כשעה. מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה. מעבדים כף אחת של בצק בכל פעם, בעזרת ידיים רטובות, יוצרים מהבצק דיסקיות ברוחב של כ-3.5 ס"מ ועובי של כ-1.5 ס"מ. אמורות להיות לכם כ-18 דיסקיות. מניחים אותן למים הרותחים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהדיסקיות תפוחות ומבושלות לחלוטין, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מעבירים את הבשר מהקדירה למשטח חיתוך ומכסים אותו באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
הניחו לנוח 15 דקות. סננו בעדינות את פני הנוזלים בקדרה בעזרת כף כדי להסיר כמה שיותר שומן.
16
הסר וזרוק את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
מוסיפים את הדיסקיות לנוזל הבישול ומבשלים על גבי הכיריים על אש בינונית, מכוסה, עד שהן משחימות וספגות חלק מהרוטב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
פורסים את החזה דק בזווית, כנגד סיבי החזה. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה מחוממת ומורחים מעל מעט מקרם חזרת בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
19
מניחים את הדיסקיות בצד ומזלפים מעל את הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מגישים חם.

מרכיבים

2kgsbeef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)beef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית2עלי דפנה יבשים, עדיף טורקייםעלי דפנה יבשים, עדיף טורקיים1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry red wine (kosher)dry red wine (kosher)4largesביצים, מכותביצים, מכות125פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1גבינת פרמזן מגוררתעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרfinely grated fresh or drained prepared horseradishfinely grated fresh or drained prepared horseradish1ראש גדולשום, מופרד ציפורןשום, מופרד ציפורן1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמרגרינה פארב, נמסהמרגרינה פארב, נמסה1401 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון2241 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2largesבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק661 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1גבינת פרמזן מגוררתחומץ יין לבןחומץ יין לבן