קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה

חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה
חזה בקר מבושל ביין אדום עם רוטב חזרת ודיסקיות מעופפות של דודה רבקה היא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . תמורת 5.21 דולר למנה , מתכון זה מכסה 36% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. לכו לחנות וקנו ציר עוף, חזרת, קמח מצה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-25 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכוונים אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 73% , וזה ציון מוצק. חזה בקר מבושל ביין אדום , בקר מבושל ביין אדום , ובקר מבושל בבירה ברוטב דינג דאנג גוד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת הבריסקט: חממו את התנור מראש ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממלאים סיר קטן במים, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את השום, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים במהירות עד לריכוך קל, כדקה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את השום לקערה עם מי קרח. קולפים כשהוא קר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
ערבבו את הקמח, המלח והפלפל בצלחת גדולה ורדודה או מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את חזה הבקר ומעבירים אותו לציפוי מכל הצדדים. מנערים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעלה עשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים את הבשר ומבשלים, תוך כדי הפיכה תכופה, עד להשחמה טובה, כ-6 עד 8 דקות מכל צד.
8
מעבירים לצלחת או מגש ושופכים את כל השומן מלבד 2 כפות. מוסיפים את הבצל והשום הקלוף. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
יוצקים את היין ומערבבים כדי לאסוף שאריות שחומות בתחתית הקדירה. מוסיפים את רסק העגבניות ומוסיפים את עלי הדפנה והטימין. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות, תוך ערבוב תכוף, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים פנימה את הציר ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את חזה הבקר. מכסים היטב בנייר כסף, לאחר מכן מכסים את הסיר במכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מעבירים לשליש התחתון של התנור ואפים עד שניתן לנעוץ מזלג בקלות, 3 עד 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
להכנת רוטב חזרת: ערבבו את חזרת, חומץ, מיונז, עירית ומיץ לימון בקערה קטנה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה ותבלו במלח ופלפל. אמורה להיות לכם בערך כוס אחת. שמרו בקירור עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
להכנת הדיסקיות: טורפים יחד את ציר הבצק, הביצים והמרגרינה בקערה קטנה. מוסיפים את המלח וקמח המצות עד לקבלת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד לצינון מלא, כשעה. מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה. מעבדים כף אחת של בצק בכל פעם, בעזרת ידיים רטובות, יוצרים מהבצק דיסקיות ברוחב של כ-3.5 ס"מ ועובי של כ-1.5 ס"מ. אמורות להיות לכם כ-18 דיסקיות. מניחים אותן למים הרותחים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהדיסקיות תפוחות ומבושלות לחלוטין, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מעבירים את הבשר מהקדירה למשטח חיתוך ומכסים אותו באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
הניחו לנוח 15 דקות. סננו בעדינות את פני הנוזלים בקדרה בעזרת כף כדי להסיר כמה שיותר שומן.
16
הסר וזרוק את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
17
מוסיפים את הדיסקיות לנוזל הבישול ומבשלים על גבי הכיריים על אש בינונית, מכוסה, עד שהן משחימות וספגות חלק מהרוטב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
פורסים את החזה דק בזווית, כנגד סיבי החזה. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה מחוממת ומורחים מעל מעט מקרם חזרת בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
19
מניחים את הדיסקיות בצד ומזלפים מעל את הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מגישים חם.

מרכיבים

2kgsbeef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)beef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית2עלי דפנה יבשים, עדיף טורקייםעלי דפנה יבשים, עדיף טורקיים1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry red wine (kosher)dry red wine (kosher)4largesביצים, מכותביצים, מכות125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרfinely grated fresh or drained prepared horseradishfinely grated fresh or drained prepared horseradish1ראש גדולשום, מופרד ציפורןשום, מופרד ציפורן1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמרגרינה פארב, נמסהמרגרינה פארב, נמסה1401 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון2241 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2largesבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק661 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה11 כף אורגנו מיובשחומץ יין לבןחומץ יין לבן