חזה בקר מטוגן
חזה בקר מטוגן יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מרק בשר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים, אם תרצה, עשן נוזלי במחבת צלייה גדולה.
מקום חזה בקר במחבת, צד שמן למעלה. כפית נוזל מעל חזה בקר. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום, ומקררים 24 שעות.
אופים חזה בקר, מכוסה, 4 עד 4 1/2 שעות או עד מזלג מכרז. לחשוף ולתת לעמוד 20 דקות.
להעביר חזה בקר ללוח חיתוך. לקצץ שומן מבריסקט.
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות דקות. (או לחתוך חזה בקר לחתיכות גדולות, לגרוס עם שני מזלגות.)
יוצקים טפטוף מחבת דרך מסננת רשת, משליך מוצקים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. לוק סירה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לוק סירה]()
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.