קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר מעושן מנגל של אפרוח עץ

חזה בקר מעושן מנגל של אפרוח עץ
לך לחנות ותביא חומץ תפוחים, קטשופ, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 כוסות שבבי היקורי
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
2
מחממים מעשן פחם במשך חצי שעה. משרים את שבבי היקורי במשך חצי שעה במים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
3
ניקוז.
4
לקצץ שומן על בריסקט עד עובי 1/4 אינץ'.
5
מפזרים חזה בקר בנדיבות עם לשפשף יבש. לעטוף בניילון לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
הסר את בריסקט מהמקרר 1 שעה לפני הבישול ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לנגב את כל חזה הבקר ברוטב חרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
רוטברוטב
7
Place brisket fat side up in a smoker at a preheated temperature of 200 to 225 degrees F.
8
הוסף 3 חופנים של שבבי היקורי ספוג מראש לפחם שחומם מראש (צריך להיות בשלב האפור). לאחר 3 שעות, מוסיפים עוד 3 חופנים של צ ' יפס וסחבה עם רוטב סחבה מבוסס בירה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
רוטברוטב
בירהבירה
9
לאחר 2 שעות נוספות, מקום בריסקט על 2 חתיכות של רדיד חובה כבדה ויוצקים 1/4 כוס בירה מבוסס סמרטוט רוטב על גבי בריסקט ולאטום בחוזקה. המשך לבשל במעשן עוד 2 עד 4 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 185 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הסר בריסקט מנייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות. חזה פרוסה נגד התבואה לתוך עובי 1/4 אינץ'. למעלה עם רוטב ברביקיו בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
בסיר בינוני עד גדול, לטגן את הבצל בחמאה מעל חום בינוני עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
הוסף את שאר החומרים. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים4קילוגרםבשר בקר, בחירה כיתהבשר בקר, בחירה כיתה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)11 כף אורגנו מיובשחרדל יבשחרדל יבש1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס2חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתיכות טופי הית' בר2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים11 כף אורגנו מיובשמנגל יבש לשפשףמנגל יבש לשפשף12שרימפס וורידיםTrim Tabb ' S Pig Powder, or your favorite BBQ dry rubTrim Tabb ' S Pig Powder, or your favorite BBQ dry rub0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לוק סירה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
לוק סירה
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.