חזה בקר משומר מטוגן
חזה בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. . אם יש לכם בשר בקר משומר שטוח לחתוך, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו חזה בקר משומר מטוגן, חזה בקר משומר מעושן, ו חזה בקר משומר עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
השליכו כל שקית טעם מבשר משומר.
מברשת חזה עם רוטב בראונינג משני הצדדים.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ועטינים חומים משני הצדדים בשמן החם, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מניחים בריסקט על מדף להגדיר במחבת צלייה. פזר בצל ופרוסות שום מעל בריסקט ולהוסיף מים למחבת צלייה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום.
צלי בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך, כ -6 שעות.