חזה בקר על לחמניות
חזה בקר על לחמניות הוא מתכון יהודי המשרת 16. מתבוננים בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 371 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחג החנוכה . אם יש לכם עשן נוזלי, סוכר חום, אבקת צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חזה בקר , חזה בקר Cajun וחזה בקר קלוע .
הוראות
שלבו את הג'ינג'ר והחרדל; לשפשף את החזה.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך שעתיים.
מניחים לעמוד 20 דקות. פורסים בשר דק על פני התבואה.
מניחים בנייר כסף מרופד 13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מערבבים בקערה את המים, הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, עשן נוזלי אם רוצים ואבקת צ'ילי; יוצקים על בשר. מכסים היטב בנייר כסף; אופים 3 שעות יותר או עד לריכוך.
מגישים על לחמניות אם רוצים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
חזה בקר בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, טמפרניו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!