המתכון בריסקט עם גזר לבן, כרישה ובצל ירוק יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 2 שעות ו -50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . במנה עיקרית זו יש 556 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם גזר לבן, חזה בקר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה וגזר לבן: מוקצף או מוקרם, חזה בקר קלוי בסיר בבירה עם גזר לבן ופטריות, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר גדול, לחמם את שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן מעט, מתבלים את שני הצדדים של חזה הבקר עם מלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מלקחיים מתכת כדי להוסיף את הבשר לסיר. אם השמן חם מספיק, הבשר לא ידבק לתחתית. קוק, ללא הפרעה, על הצד הראשון שלה עד השחמה, על 3 עד 5 דקות. הפוך וחום בצד השני, על 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
בשר
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
סיר
3
הסר את הבשר מן הסיר ולשים אותו על תבנית אפייה לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סיר
4
מערבבים את הדבק שום בצל ירוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
בצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים חצי מהתערובת על חזה הבקר. הפוך את הבשר והוסף את התערובת הנותרת לצד השני. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בשר
6
באותו סיר, על אש נמוכה ולהוסיף גזר לבן. מתבלים אותם עם קצת מלח ומעט 1 כף סוכר חום. מערבבים את המעיל עם השמן ומבשלים עד רך מעט, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
גזר לבן
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים 2 כפות חומץ תפוחים תפוחים ואת הכרישה בעדינות חום אותם, על 3 עד 5 דקות. התאם את התבלינים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
תיבול
כרישה
מלח
8
יוצקים את היין ולתת לו להפחית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
9
מפזרים את הירקות עם הנותרים 1/4 כוס סוכר חום ועוד קמצוץ של מלח. מבשלים אותם עד השחמה, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ירק
מלח
10
מוסיף את חזה הבקר לסיר ומערבבים 2 עד 3 כוסות של מניית הבשר. תביא את המניה לרתיחה עדינה. החלק אותו למרכז התנור ומבשלים 1 שעה. בדוק את רמת הנוזל, הוספת מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
11
הסר את הסיר מהתנור, טעם מחדש העונה, במידת הצורך. להחזיר את הסיר לתנור ולבשל את חזה הבקר עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג, נוסף 1 עד 1 1/2 שעות (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
12
מוציאים את הסיר מהתנור ומעבירים את הבשר למגש. מסדרים את הירקות לצד ומצקת את הרוטב על גבי.