קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

חזה בקר עם גזר לבן, כרישה ובצל ירוק

חזה בקר עם גזר לבן, כרישה ובצל ירוק
המתכון בריסקט עם גזר לבן, כרישה ובצל ירוק יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 2 שעות ו -50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . במנה עיקרית זו יש 556 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם גזר לבן, חזה בקר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה וגזר לבן: מוקצף או מוקרם, חזה בקר קלוי בסיר בבירה עם גזר לבן ופטריות, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר גדול, לחמם את שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן מעט, מתבלים את שני הצדדים של חזה הבקר עם מלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מלקחיים מתכת כדי להוסיף את הבשר לסיר. אם השמן חם מספיק, הבשר לא ידבק לתחתית. קוק, ללא הפרעה, על הצד הראשון שלה עד השחמה, על 3 עד 5 דקות. הפוך וחום בצד השני, על 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
3
הסר את הבשר מן הסיר ולשים אותו על תבנית אפייה לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סירסיר
4
מערבבים את הדבק שום בצל ירוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
בצל ירוקבצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים חצי מהתערובת על חזה הבקר. הפוך את הבשר והוסף את התערובת הנותרת לצד השני. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בשרבשר
6
באותו סיר, על אש נמוכה ולהוסיף גזר לבן. מתבלים אותם עם קצת מלח ומעט 1 כף סוכר חום. מערבבים את המעיל עם השמן ומבשלים עד רך מעט, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גזר לבןגזר לבן
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים 2 כפות חומץ תפוחים תפוחים ואת הכרישה בעדינות חום אותם, על 3 עד 5 דקות. התאם את התבלינים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
תיבולתיבול
כרישהכרישה
מלחמלח
8
יוצקים את היין ולתת לו להפחית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
9
מפזרים את הירקות עם הנותרים 1/4 כוס סוכר חום ועוד קמצוץ של מלח. מבשלים אותם עד השחמה, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ירקירק
מלחמלח
10
מוסיף את חזה הבקר לסיר ומערבבים 2 עד 3 כוסות של מניית הבשר. תביא את המניה לרתיחה עדינה. החלק אותו למרכז התנור ומבשלים 1 שעה. בדוק את רמת הנוזל, הוספת מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
11
הסר את הסיר מהתנור, טעם מחדש העונה, במידת הצורך. להחזיר את הסיר לתנור ולבשל את חזה הבקר עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג, נוסף 1 עד 1 1/2 שעות (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
12
מוציאים את הסיר מהתנור ומעבירים את הבשר למגש. מסדרים את הירקות לצד ומצקת את הרוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
תנורתנור
סירסיר