חזה בקר עם פטריות ובצל פנינה
חזה בקר עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 541 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. 35 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו בצל פנינה, פטריות פורטובלו, טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. נסו בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הניחו יריעת נייר אלומיניום כבד בתבנית צלייה רדודה עם נייר כסף המשתרע על 6 אינץ ' מעבר לתבנית משני הצדדים. ריסוס בתרסיס בישול ללא מקל.
מניחים את הצד השומן של החזה כלפי מטה באמצע נייר הכסף.
שלב תערובת מרק בצל יבש עם ג ' לי ורוטב קוקטייל בקערה בינונית.
יוצקים חצי מהתערובת על החזה; הופכים את הצד השומן של החזה כלפי מעלה מכסים בתערובת הבצל שנותרה. הביאו את שני צידי נייר הכסף לאמצע וקפלו את נייר הכסף כלפי מטה על עצמו מספר פעמים. חזור על הפעולה עם שני הצדדים הנותרים.
אופים במשך 3 שעות או עד מזלג-מכרז.
מוציאים מהתנור. (ניתן לקרר את החזה ולהחזיק במקרר למשך הלילה בשלב זה.)
במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה; מטגנים בצל ופטריות במשך 5-8 דקות או עד להזהבה בהירה.
הסר את החזה מהתבנית; יוצקים מיצים שמדליקים את השומן מלמעלה.
הסר שכבת שומן מן החזה. פורסים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחזירים בשר לצלייה. מעל את הבשר בתערובת הפטריות, מיצי הבשר והטרגון. מכסים בנייר כסף. מחזירים לתנור לחום לפני ההגשה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. פיטר להמן הברוסאן שיראז עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![פיטר להמן הברוסאן שיראז]()
פיטר להמן הברוסאן שיראז
נוצר על ידי הדור הבא של יינני פיטר להמן, הברוסאן מציג את הפירות המעולים שמקורם באזורי המשנה האגדיים הרבים ברחבי עמק בארוסה.הייננים זיהו פרשנויות שונות של זן קלאסי זה כדי להתמזג יחד בצורה חלקה, ומספק יין מורכב ושכבות עם עוצמת פירות וגמישות. ניחוחות דובדבנים מורמים וניחוחות פרי כהים משתלבים בצורה חלקה עם נימות שוקולד מתוק ומוקה. יין אינטנסיבי, נדיב ומלא גוף עם טאנינים משובחים וגימור רך וגמיש.יין עשיר ונועז זה משלים באופן מושלם את טעמי בשר הברביקיו הקלוי לאט, כמו סטייק וואגיו.