קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

חזה בקר קייג'ון

חזה בקר קייג'ון
בשר בקר קייג'ון הוא מנה עיקרית שמגישה 3. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. לכו לחנות ואספו תיבול קייג'ון, חזה בקר, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכונים דומים: חזה בקר, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן.

הוראות

1
מניחים בשר, בצד השמן כלפי מעלה, בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה שלבו את התיבול הקריאולי, מלח השום, לימון-פלפל ופטרוזיליה. משפשפים מעל בשר.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף עלה דפנה. מכסים ואופים בחום של 350 כ-2-1 / 2 שעות או עד שהבשר פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסננים וזורקים מיצים. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בסיר שלבו את רוטב העגבניות, הסוכר, הסוכר החום, העשן הנוזלי אם רוצים ורוטב הפלפל החריף. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים מעל בשר. מכסים ואופים 30 דקות יותר או עד שהבשר רך והרוטב מחומם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. מעבר הגבול של טייט שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מעבר גבול טייט שיראז
מעבר גבול טייט שיראז