חזה בקר קייג'ון
בשר בקר קייג'ון הוא מנה עיקרית שמגישה 3. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. לכו לחנות ואספו תיבול קייג'ון, חזה בקר, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכונים דומים: חזה בקר, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן.
הוראות
מניחים בשר, בצד השמן כלפי מעלה, בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה שלבו את התיבול הקריאולי, מלח השום, לימון-פלפל ופטרוזיליה. משפשפים מעל בשר.
הוסף עלה דפנה. מכסים ואופים בחום של 350 כ-2-1 / 2 שעות או עד שהבשר פשוט רך.
מסננים וזורקים מיצים. מחק עלה דפנה.
בסיר שלבו את רוטב העגבניות, הסוכר, הסוכר החום, העשן הנוזלי אם רוצים ורוטב הפלפל החריף. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
יוצקים מעל בשר. מכסים ואופים 30 דקות יותר או עד שהבשר רך והרוטב מחומם.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. מעבר הגבול של טייט שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![מעבר גבול טייט שיראז]()
מעבר גבול טייט שיראז