חזה ברביקיו מבושל איטי
בשר ברביקיו מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, אבקת שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו חזה ברביקיו מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו חזה בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט בשר בקר ורוטב ברביקיו. לשפשף תערובת על בשר בקר.
מניחים בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
ב 3-4 ליטר סיר איטי; מקום בשר; יוצקים ברביקיו מעל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 שעות.
להגדיל את הגדרת החום גבוה; לבשל 1 עד 2 שעות יותר או עד בקר מתפרק.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.