קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

חזה ברביקיו מבושל איטי

חזה ברביקיו מבושל איטי
בשר ברביקיו מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, אבקת שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו חזה ברביקיו מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו חזה בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט בשר בקר ורוטב ברביקיו. לשפשף תערובת על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
ב 3-4 ליטר סיר איטי; מקום בשר; יוצקים ברביקיו מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 שעות.
5
להגדיל את הגדרת החום גבוה; לבשל 1 עד 2 שעות יותר או עד בקר מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות