חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים
חזה ברווז במוסקט ומיץ תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ציר עוף מועשר, מיץ תפוזים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, ו ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום.
הוראות
בתבנית אפייה גדולה, מערבבים את עצי מוסקט דה-וניז עם מיץ תפוזים, רוטב סויה, מיץ ליים ושמן זית.
מוסיפים את שדי הברווז ומרינים במשך 4 שעות או לילה במקרר.
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
יוצקים את המרינדה לסיר בינוני ומוסיפים את מלאי העוף המועשר. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס וסירופ, על 35 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה מתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים את השדיים מעל חום מתון עד העור הוא פריך מאוד, על 5 דקות. סובב את השדיים, לכסות ולבשל עד הבשר הוא נדיר, על 3 דקות.
להעביר את השדיים ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 5 דקות. פרוס את הברווז לרוחב 1/4 אינץ ' עבה ולסדר על צלחות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.