קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים

חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים
חזה ברווז במוסקט ומיץ תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ציר עוף מועשר, מיץ תפוזים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, ו ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום.

הוראות

1
בתבנית אפייה גדולה, מערבבים את עצי מוסקט דה-וניז עם מיץ תפוזים, רוטב סויה, מיץ ליים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מוסקטומוסקטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מוסיפים את שדי הברווז ומרינים במשך 4 שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
יוצקים את המרינדה לסיר בינוני ומוסיפים את מלאי העוף המועשר. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס וסירופ, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים מחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה מתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים את השדיים מעל חום מתון עד העור הוא פריך מאוד, על 5 דקות. סובב את השדיים, לכסות ולבשל עד הבשר הוא נדיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
להעביר את השדיים ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 5 דקות. פרוס את הברווז לרוחב 1/4 אינץ ' עבה ולסדר על צלחות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות