חזה ברווז במרינדה עם שאלוט וקרם סלק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם oso, כוסברה הקרקע, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוטב רום עם רוטב אננס, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ברווז, לשלב את 9 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון zip-top. לאטום ולהירגע 2 שעות; להפוך את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
הסר חצאי חזה ברווז מן התיק. ריזרב מרינדה; להשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
כדי להכין להתענג, להשאיר שורש 1 אינץ ' גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שיפונדה של עלי קייל
4
מניחים בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.