קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

חזה ברווז במרינדה עם שאלוט סלק להתענג

חזה ברווז במרינדה עם שאלוט סלק להתענג
חזה ברווז במרינדה עם שאלוט וקרם סלק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם oso, כוסברה הקרקע, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוטב רום עם רוטב אננס, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין ברווז, לשלב את 9 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון zip-top. לאטום ולהירגע 2 שעות; להפוך את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
הסר חצאי חזה ברווז מן התיק. ריזרב מרינדה; להשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3
כדי להכין להתענג, להשאיר שורש 1 אינץ ' גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
מניחים בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
ניקוז ומגניב. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות. קוצצים גס סלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מערבבים במרינדה ויין שמורות; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
להוסיף מרק; לבשל 6 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
11
הסר מהחום. מערבבים סלק, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מפזרים ברווז עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מחממים מחבת גריל גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
14
להוסיף ברווז; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
15
מגישים עם להתענג; מקשטים עם גבעולי רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)