חזה ברווז במרינדה עם שאלוט סלק להתענג
חזה ברווז במרינדה עם שאלוט וקרם סלק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם oso, כוסברה הקרקע, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוטב רום עם רוטב אננס, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ברווז, לשלב את 9 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון zip-top. לאטום ולהירגע 2 שעות; להפוך את התיק מדי פעם.
הסר חצאי חזה ברווז מן התיק. ריזרב מרינדה; להשליך רוזמרין.
כדי להכין להתענג, להשאיר שורש 1 אינץ ' גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מסננים ושוטפים במים קרים.
ניקוז ומגניב. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות. קוצצים גס סלק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מערבבים במרינדה ויין שמורות; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף מרק; לבשל 6 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום. מערבבים סלק, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים ברווז עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת גריל גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף ברווז; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מגישים עם להתענג; מקשטים עם גבעולי רוזמרין,אם תרצה.