חזה ברווז מוקפץ עם סלסה דובדבן-פיסטוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 112 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פיסטוקים קלויים יבשים, צ'יפוטלה צ' ילה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, ו חזה ברווז מוקפץ עם אפונה.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לתת לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לנקז היטב; להשליך צ 'יפוטלה צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
3
מערבבים דובדבנים, פיסטוקים, ואת 6 המרכיבים הבאים (פיסטוקים דרך פלפל jalapeo). מערבבים 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלם
5
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להוסיף ברווז; לטגן 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.