חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן
חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן-פורט נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזה ברווז, סוג של אש: ישיר, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב אוכמניות-פורט.
הוראות
באמצעות סכין שף חד, לעשות ציונים עמוקים 1 / 8 אינץ 'על עור הברווז באלכסון כל 1/2 אינץ'. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים חזה ברווז על הגריל, צד העור למטה, ומבשלים עד העור יש השחמה פריך, על 5 עד 7 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד מדחום קריאה מיידית רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך אמצע השדיים.
הסר ברווז מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות.
חזה פרוס, כפית על רוטב דובדבן-פורט, ולאחר מכן לשרת.