חזה ברווז מצופה כוסברה
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך זרעי כוסברה, חזה ברווז moulard, תפוחי אדמה של סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש, כוסברה-חזה ברווז שפשף עם תפוזים מזוגגים, ו חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, טוסט זרעי כוסברה על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 1/2 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין. לטחון לאבקה.
להבקיע את עור ברווז דפוס צלב-צוהר; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד העור הוא השחמה פריך, 5 דקות. הפוך את השדיים העור בצד ומפזרים עם כוסברה הקרקע. מבשלים עד בינוני-נדיר, 4 דקות יותר.
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז לרוחב ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים של סבתא.