קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

חזה ברווז מצופה כוסברה

חזה ברווז מצופה כוסברה
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך זרעי כוסברה, חזה ברווז moulard, תפוחי אדמה של סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש, כוסברה-חזה ברווז שפשף עם תפוזים מזוגגים, ו חזה ברווז קראנצ'י מצופה שקדים עם סלט Chanterelle (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, טוסט זרעי כוסברה על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת, עד ריחני, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב לחלוטין. לטחון לאבקה.
3
להבקיע את עור ברווז דפוס צלב-צוהר; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
4
מחממים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד העור הוא השחמה פריך, 5 דקות. הפוך את השדיים העור בצד ומפזרים עם כוסברה הקרקע. מבשלים עד בינוני-נדיר, 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
ברווז שלםברווז שלם
6
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז לרוחב ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים של סבתא.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ברווז שלםברווז שלם