חזה ברווז עטוף בבייקון
חזה ברווז עטוף בבייקון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 95 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, חצאי חזה ברווז, רוטב סלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בבייקון, חזה עוף עטוף בבייקון, ו חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה.
הוראות
מערבבים יחד מלח ומים. מניחים בצד 2/3 מהתערובת, ושופכים את השאר לתבנית אפיית זכוכית. להשרות את הברווז במי מלח לילה כדי להסיר את הגיימי. שנה את מי המלח פעמיים, או עד שרובם צלולים.
למחרת בבוקר, להשליך את מי המלח, ויוצקים רוטב סלט על שדי הברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). עוטפים כל שד חצי ברצועת בייקון אחת, ומאובטחים בקיסם.
מניחים את השדיים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים במשך כשעה 1, או עד בייקון הוא פריך, ברווז מבושל דרך.