קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם קלמנטינות וקייל טוסקני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 400 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי רימון, מיץ תפוזים, כרוב טוסקני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. נסו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, חזה ברווז צרוב טרגון; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; צלי, ו רגלי ברווז מטוגנות וחזה ברווז מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בעזרת סכין חדה, ציון השומן של חזה הברווז בתבנית צולבת דרך השומן, עד הבשר אך לא לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
הכניסו כף שמן זית לתבנית מטגנת גדולה על אש נמוכה ושמרו אותה סביב לציפוי תחתית התבנית. מסדרים את שדי הברווז, עם העור כלפי מטה, בתבנית. ודא כי ברווז מתאים במחבת בנוחות ולא צפוף. לאט לאט לעבד את השומן מן השדיים ברווז. זה צריך להיעשות ס-ל-ו-ל-י, אחרת השומן עם להיות אטום לתוך העור ולא יעבד. הרעיון הוא להכין עור ברווז פריך. תהליך זה ייקח בערך 30 דקות בערך. כשהשומן מצטבר בתבנית, הסר אותו, אך שמור אותו! הוא ישמש להקפצת הקייל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
כאשר השומן ניתן מחזה הברווז, הפוך את האש לבינונית-גבוהה והשחים את שני צידי חזה הברווז. כשהברווז משחים משני הצדדים, העבירו אותו לתבנית גיליון והכניסו לתנור שחומם מראש לבישול עד בינוני נדיר, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוציאים את הברווז מהתנור לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטינה והקטעים לתבנית המטגן ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. כשהמיץ הצטמצם במעט יותר ממחצית, הוסיפו מחצית מציר העוף, הטימין ותבלו את כל משחק הירי במלח. ממשיכים לבשל עד שהציר הצטמצם בחצי, ואז מוסיפים עוד מעט מציר העוף. המשך להפחית את הציר ולכבות את האש כשהוא מגיע לעקביות דמוית רוטב. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
בזמן שהרוטב מצטמצם והברווז נח, הוסיפו מעט משומן הברווז השמור לתבנית מטגנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את שיני השום ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי, הוציאו אותו מהתבנית המוקפצת וזרקו אותו. זורקים פנימה את הקייל המוכן ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כרובכרוב
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הוסף מעט מציר העוף השמור כדי לעזור לאדות את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
11
קולים את הירוקים עד שהם נבולים אך עדיין מלאי חיים. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
ירוקירוק
12
מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות הגשה. פורסים כל חזה ברווז ומאווררים את הפרוסות מעל הקייל. כף מעט מהרוטב על הברווז וסביבו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ירוקירוק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
13
מקשטים בקלמנטינות העליונות ובזרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ClementineClementine
14
זה רק דאקי!