קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם קלמנטינות וקייל טוסקני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 400 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי רימון, מיץ תפוזים, כרוב טוסקני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. נסו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, חזה ברווז צרוב טרגון; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; צלי, ו רגלי ברווז מטוגנות וחזה ברווז מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בעזרת סכין חדה, ציון השומן של חזה הברווז בתבנית צולבת דרך השומן, עד הבשר אך לא לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הכניסו כף שמן זית לתבנית מטגנת גדולה על אש נמוכה ושמרו אותה סביב לציפוי תחתית התבנית. מסדרים את שדי הברווז, עם העור כלפי מטה, בתבנית. ודא כי ברווז מתאים במחבת בנוחות ולא צפוף. לאט לאט לעבד את השומן מן השדיים ברווז. זה צריך להיעשות ס-ל-ו-ל-י, אחרת השומן עם להיות אטום לתוך העור ולא יעבד. הרעיון הוא להכין עור ברווז פריך. תהליך זה ייקח בערך 30 דקות בערך. כשהשומן מצטבר בתבנית, הסר אותו, אך שמור אותו! הוא ישמש להקפצת הקייל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר השומן ניתן מחזה הברווז, הפוך את האש לבינונית-גבוהה והשחים את שני צידי חזה הברווז. כשהברווז משחים משני הצדדים, העבירו אותו לתבנית גיליון והכניסו לתנור שחומם מראש לבישול עד בינוני נדיר, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הברווז מהתנור לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטינה והקטעים לתבנית המטגן ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. כשהמיץ הצטמצם במעט יותר ממחצית, הוסיפו מחצית מציר העוף, הטימין ותבלו את כל משחק הירי במלח. ממשיכים לבשל עד שהציר הצטמצם בחצי, ואז מוסיפים עוד מעט מציר העוף. המשך להפחית את הציר ולכבות את האש כשהוא מגיע לעקביות דמוית רוטב. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בזמן שהרוטב מצטמצם והברווז נח, הוסיפו מעט משומן הברווז השמור לתבנית מטגנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את שיני השום ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי, הוציאו אותו מהתבנית המוקפצת וזרקו אותו. זורקים פנימה את הקייל המוכן ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף מעט מציר העוף השמור כדי לעזור לאדות את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
11
קולים את הירוקים עד שהם נבולים אך עדיין מלאי חיים. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ירוקירוק
12
מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות הגשה. פורסים כל חזה ברווז ומאווררים את הפרוסות מעל הקייל. כף מעט מהרוטב על הברווז וסביבו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ירוקירוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
13
מקשטים בקלמנטינות העליונות ובזרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ClementineClementine
14
זה רק דאקי!