חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל
חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 440 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נורה שומר, שאלוט, חזה ברווז פקין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, לשלב 2 כפות של שמן זית עם 1 כף של טימין ואת השום ואת העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את חצאי משמש וזורקים למעיל.
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
בסיר בינוני, לשלב את מיץ תפוחים, חומץ וסוכר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מוסיפים את הדובדבנים ומרתיחים עד רך, כ 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הדובדבנים לקערה.
מוסיפים את הצליעות לסיר ומרתיחים על חום גבוה עד שהנוזל מצטמצם ל 1/2 כוס, כ 4 דקות. החזירו את הדובדבנים לסיר. מערבבים את הנותרים 1 כפית של טימין ועונה עם מלח ופלפל. שמור על רוטב הדובדבנים חם.
תדליק גריל. בקערה בינונית, לערבב את הנותרים 1/2 כפות שמן זית עם מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את השומר וזורקים היטב.
גריל משמשים על אש בינונית-חמה עד חרוך קלות ומכרז, על 3 דקות לכל צד.
מחממים מחבת גדולה וחסינה. העונה חזה הברווז בנדיבות עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד כמה השומן כבר שניתנו, על 3 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את שדי הברווז במשך 3 דקות. להפוך את השדיים צלוי במשך כ 3 דקות יותר, עד בינוני-נדיר.
להעביר את השדיים ללוח גילוף לנוח במשך 5 דקות.
לזרוק את ארוגולה ועירית עם סלט שומר ולסדר על 4 צלחות. פרוס את השדיים ברווז לרוחב 1/4 אינץ ' עבה; לסדר את הפרוסות על הצלחות העליון עם רוטב הדובדבן.
מקשטים עם משמשים בגריל ומגישים.