קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז מוגרה צלוי עם כמהין שחורות מגולחות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין, פינו נואר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות, ברווז מגרה עם בוק צ'וי ואורז מטוגן ירקות, ו חזה ברווז עם זיתים שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים כנפי עוף ומטגנים עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
3
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את שני המרקים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים, שומרים מרק ומשליכים כנפיים וירקות. במידת הצורך, להחזיר מרק למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרקמרק
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
באמצעות מברשת קטנה, לשפשף כמהין טריים או קפואים תחת מים זורמים קרים. באמצעות סכין דק חד, להסיר קליפת כמהין ושמורה לרוטב. כמהין גילוח רזה באמצעות v-פורס או כמהין גילוח; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
חותכים את כל גידים מבשר חזה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
8
מניחים שדיים על משטח עבודה. שימוש באצבעות או סכין חדה קטנה, למשוך או לחתוך את העור עם שומן מן הבשר משני הצדדים הארוכים של שד ברווז כמעט למרכז, עוזב רצועת 1 אינץ ' רחב של שומן המחובר בשר במרכז (לא לחתוך דרך רצועת מרכז). הרם את הדשים של עור ברווז ושומן ולסדר כמהין פרוסות מעל בשר השד תחת שומן על כל אחד, מתחלק באופן שווה. לחץ על העור דשי למטה מעל כמהין כדי לכסות לחלוטין. באמצעות סכין חדה, ציון העליון של עור ברווז בתבנית יהלום 1/2 אינץ', להיזהר לא לחתוך דרך שומן. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים מרק, ברווז, וקליפות כמהין בנפרד וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כמהיןכמהין
מרקמרק
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חום כבד מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפלפלפל
מלחמלח
12
ברווז מקום, צד עור למטה, במחבת. מבשלים עד העור הוא זהב עמוק פריך שומן הופך, מדי פעם לשפוך את טפטוף מצטבר מחבת, על 10 דקות. הפוך חזה ברווז מעל; מחבת במקום בתנור צלי רק עד ברווז מבושל כדי doneness הרצוי, כ 8 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
13
להעביר ברווז מגש; לכסות ולתת לנוח 10 דקות. מחבת מילואים. קוצצים דק שמורות קליפת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מסננים הנותרים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
הוסף 1 כף חמאה למחבת להמס מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
להוסיף שאלוט; סאוטה עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
17
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
18
להוסיף מרק שמורות וכל מיצים שנצברו מן הברווז; מבשלים עד תערובת מצטמצם 1 כוס נדיבה. תערובת זן לתוך סיר קטן; להוסיף קליפת כמהין קצוצים שמורות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מרקמרק
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
פרוס דק חזה ברווז לרוחב. מסדרים פרוסות ברווז על צלחות; טפטוף עם רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם