קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזה ברווז צלוי מחבת עם בצל ופנצ'טה פריך

חזה ברווז צלוי מחבת עם בצל ופנצ'טה פריך
חזה ברווז צלוי במחבת עם בצל ו Pancettan פריך הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 759 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן אגוזים, חצאי ברווז, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חזה ברווז צלוי חמישה תבלינים, חמישה תבלינים צלוי ברווז חזה מתכון, ו חזה ברווז צלוי מסוכר ותבלינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, להפריד את טבעות בצל ולזרוק עם 2 כפות של שמן, טימין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את הבצלים על תבנית אפייה גדולה וצולים במשך כ 20 דקות, משליכים פעם אחת, עד רך וזהוב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, להבקיע את השומן על הברווז דפוס crosshatch; העונה הברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
5
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים על חום מתון עד העור הוא חום זהוב, על 7 דקות. להפוך את הברווז וצלי בתנור במשך כ 6 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר את הברווז ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מוסיף את pancetta למחבת ומבשלים על חום מתון עד השחמה פריך, על 5 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים על חום גבוה עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את המשטח והחומץ ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החתיכות השחמות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
הסר את המחבת מן החום; לטאטא בשמן אגוז ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית ואת העונה את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן אגוזיםשמן אגוזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מסדרים את ירקות התינוק בצל קלוי על 4 צלחות גדולות טפטוף עם חלק מהרוטב. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב ולסדר את הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
טפטוף את ההלבשה הנותרת על גבי, לקשט עם pancetta ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה