קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

חזה ברווז צלוי מסוכר ותבלינים

חזה ברווז צלוי מסוכר ותבלינים
חזה ברווז קלוי סוכר ותבלינים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 219 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי חמישה תבלינים, חמישה תבלינים צלוי ברווז חזה מתכון, ו חמישה ספייס חזה ברווז עם חבושים מקורמלים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במטחנת תבלינים, לטחון את תרמילי אניס הכוכב ופלפל שחור לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3
להעביר את האבקה לקערה קטנה ומערבבים את הסוכר, קינמון והל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים מחבת גדולה וחסינה. מתבלים את שדי הברווז במלח ומפזרים אותם בנדיבות בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שדי הברווז למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא השחמה פריך, על 5 דקות. סובב את השדיים ומבשלים כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את המחבת לתנור ואופים את שדי הברווז במשך כ 5 דקות, עד שהם בינוניים-נדירים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר את השדיים הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך כ 5 דקות. פרוס עבה את הברווז, לארגן את הפרוסות על צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם