קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום

חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 995 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, סירופ מייפל, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים, ו חזה ברווז עם חמוציות ורוטב דבש.

הוראות

1
מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב בסיר כבד 2 עד 3 ליטר מעל חום מתון, ברפרוף קצף מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 1 כוס, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו לעמוד בעוד broils ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1
הסר מתלה של מחבת broiler, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים למחבת broiler ולהחליף מתלה. Broiler Preheat עם פאן 5 כדי 6 אינץ ' מחום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
חזה ברווז טפיחה יבש ציון העור במרווחים 1 אינץ ' עם סכין חדה (לא לחתוך בשר), ואז מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. חזה ברווז צלוי, צד העור למטה, 4 דקות עבור ברווז לונג איילנד או 8 דקות עבור מוסקובי, ולאחר מכן להתהפך ולצלות עד מדחום מוכנס אופקית למרכז של חזה רושם 54° (ראה הערה טבחים, להלן), 8 עד 10 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזה ברווזחזה ברווז
לונג איילנד אייס טילונג איילנד אייס טי
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
להוסיף כל מיצים שנצברו על קרש חיתוך לרוטב ומבשלים עד מעובה מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
החזקת סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים בשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק130. אחרת, הברווז מקבל קשה ואור.* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני הוספת מיצים מברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר