קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות

חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות
חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה קטנה מערבבים יחד את המלח, פלפל שחור טחון, טימין, רוזמרין; להפריש. זה יהיה תערובת התבלינים שלך לתיבול תפוחי אדמה קלויים ושדי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
חזה ברווזחזה ברווז
2
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף עם שמן זית ומפזרים 2 כפות של תערובת התבלינים שלך על החלק העליון של תפוחי האדמה. לזרוק את תפוחי האדמה במחבת עד שהם מצופים באופן שווה עם שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים לתוך שכבה אחת על החלק התחתון של צלחת האפייה ואופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד תפוחי האדמה נצלים, מערבבים יחד את האוכמניות, מים, מיץ תפוחים, סוכר, וחלפיניו בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד התערובת צמצמה את העקביות של סירופ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מבשלים את הפנצ ' טה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את pancetta לנקז על מגבת נייר, משאיר את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את שאלוט ואת הפטריות למחבת החמה; מערבבים ומבשלים אותם עד רך ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את שאלוט ופטריות ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני גבוה ולמקם את צ ' וי בוק במחבת החמה. מערבבים ומבשלים את בוק צ ' וי עד העלים הם נבולים ואת חתיכות גבעול לבן רך, על 5 דקות. להחזיר את שאלוט, פטריות, ו pancetta למחבת, לכבות את החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10
יש לשטוף את חצאי שד הברווז להתייבש. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים על שני הצדדים של שדי הברווז. מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, כאשר המחבת הוא חם לשים את שמן צמחי וחמאה. מיד למקם את השדיים ברווז במחבת, העור ואת הצד השמן למטה. אל תזיז את השדיים ברווז עד העור הוא חום עמוק, על 5 דקות. סובב את השדיים ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה הוא 160 מעלות F (71 מעלות C) עבור כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
11
הסר את הברווז מן המחבת ומניח על צלחת, מכוסה בנייר כסף לנוח במשך 5 דקות. בעוד הברווז נח, מניחים את המחבת עם תערובת בוק צ ' וי על מבער מעל חום בינוני כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
12
פרוס כל שד ברווז באלכסון לרצועות 1/2 אינץ'. מחלקים את תערובת בוק צ ' וי בין ארבעה צלחות טפטוף כל מנה עם 1/2 כף חומץ בלסמי בגילאי. מסדרים את השדיים ברווז פרוס על גבי תערובת בוק צ ' וי; מצקת על רוטב אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן
חזה ברווזחזה ברווז
13
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים בתנור בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2pintsאוכמניות טריות או קפואותאוכמניות טריות או קפואות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בוק צ'וי, פרוסבוק צ'וי, פרוס12 כפיות אבקת שוםסוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד12 כפיות אבקת שוםמרוסק רוזמרין מיובשמרוסק רוזמרין מיובש907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצאי חזה ברווז ללא עצמותחצאי חזה ברווז ללא עצמות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1פלפל חלפיניו, קצוץ דקפלפל חלפיניו, קצוץ דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)32 כפות חמאה מומסתpancetta או בייקון, לחתוך לרצועות דקותpancetta או בייקון, לחתוך לרצועות דקות4תפוחי אדמה, קוביותתפוחי אדמה, קוביות2חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)6שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן