חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות
חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה קטנה מערבבים יחד את המלח, פלפל שחור טחון, טימין, רוזמרין; להפריש. זה יהיה תערובת התבלינים שלך לתיבול תפוחי אדמה קלויים ושדי הברווז.
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים 2 כפות של תערובת התבלינים שלך על החלק העליון של תפוחי האדמה. לזרוק את תפוחי האדמה במחבת עד שהם מצופים באופן שווה עם שמן ותבלינים.
מורחים לתוך שכבה אחת על החלק התחתון של צלחת האפייה ואופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש.
בעוד תפוחי האדמה נצלים, מערבבים יחד את האוכמניות, מים, מיץ תפוחים, סוכר, וחלפיניו בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד התערובת צמצמה את העקביות של סירופ, על 10 דקות.
מבשלים את הפנצ ' טה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר את pancetta לנקז על מגבת נייר, משאיר את הטפטוף במחבת.
מוסיפים את שאלוט ואת הפטריות למחבת החמה; מערבבים ומבשלים אותם עד רך ופשוט מתחיל חום.
הסר את שאלוט ופטריות ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני גבוה ולמקם את צ ' וי בוק במחבת החמה. מערבבים ומבשלים את בוק צ ' וי עד העלים הם נבולים ואת חתיכות גבעול לבן רך, על 5 דקות. להחזיר את שאלוט, פטריות, ו pancetta למחבת, לכבות את החום ולהניח בצד.
יש לשטוף את חצאי שד הברווז להתייבש. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים על שני הצדדים של שדי הברווז. מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, כאשר המחבת הוא חם לשים את שמן צמחי וחמאה. מיד למקם את השדיים ברווז במחבת, העור ואת הצד השמן למטה. אל תזיז את השדיים ברווז עד העור הוא חום עמוק, על 5 דקות. סובב את השדיים ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה הוא 160 מעלות F (71 מעלות C) עבור כל הכבוד.
הסר את הברווז מן המחבת ומניח על צלחת, מכוסה בנייר כסף לנוח במשך 5 דקות. בעוד הברווז נח, מניחים את המחבת עם תערובת בוק צ ' וי על מבער מעל חום בינוני כדי להתחמם דרך.
פרוס כל שד ברווז באלכסון לרצועות 1/2 אינץ'. מחלקים את תערובת בוק צ ' וי בין ארבעה צלחות טפטוף כל מנה עם 1/2 כף חומץ בלסמי בגילאי. מסדרים את השדיים ברווז פרוס על גבי תערובת בוק צ ' וי; מצקת על רוטב אוכמניות.
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים בתנור בצד.