קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות

חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות
חזה ברווז צרוב במחבת עם רוטב אוכמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה קטנה מערבבים יחד את המלח, פלפל שחור טחון, טימין, רוזמרין; להפריש. זה יהיה תערובת התבלינים שלך לתיבול תפוחי אדמה קלויים ושדי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
חזה ברווזחזה ברווז
2
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף עם שמן זית ומפזרים 2 כפות של תערובת התבלינים שלך על החלק העליון של תפוחי האדמה. לזרוק את תפוחי האדמה במחבת עד שהם מצופים באופן שווה עם שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים לתוך שכבה אחת על החלק התחתון של צלחת האפייה ואופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד תפוחי האדמה נצלים, מערבבים יחד את האוכמניות, מים, מיץ תפוחים, סוכר, וחלפיניו בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד התערובת צמצמה את העקביות של סירופ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מבשלים את הפנצ ' טה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את pancetta לנקז על מגבת נייר, משאיר את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את שאלוט ואת הפטריות למחבת החמה; מערבבים ומבשלים אותם עד רך ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את שאלוט ופטריות ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני גבוה ולמקם את צ ' וי בוק במחבת החמה. מערבבים ומבשלים את בוק צ ' וי עד העלים הם נבולים ואת חתיכות גבעול לבן רך, על 5 דקות. להחזיר את שאלוט, פטריות, ו pancetta למחבת, לכבות את החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10
יש לשטוף את חצאי שד הברווז להתייבש. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים על שני הצדדים של שדי הברווז. מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, כאשר המחבת הוא חם לשים את שמן צמחי וחמאה. מיד למקם את השדיים ברווז במחבת, העור ואת הצד השמן למטה. אל תזיז את השדיים ברווז עד העור הוא חום עמוק, על 5 דקות. סובב את השדיים ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה הוא 160 מעלות F (71 מעלות C) עבור כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
11
הסר את הברווז מן המחבת ומניח על צלחת, מכוסה בנייר כסף לנוח במשך 5 דקות. בעוד הברווז נח, מניחים את המחבת עם תערובת בוק צ ' וי על מבער מעל חום בינוני כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
12
פרוס כל שד ברווז באלכסון לרצועות 1/2 אינץ'. מחלקים את תערובת בוק צ ' וי בין ארבעה צלחות טפטוף כל מנה עם 1/2 כף חומץ בלסמי בגילאי. מסדרים את השדיים ברווז פרוס על גבי תערובת בוק צ ' וי; מצקת על רוטב אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן
חזה ברווזחזה ברווז
13
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים בתנור בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2pintsאוכמניות טריות או קפואותאוכמניות טריות או קפואות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בוק צ'וי, פרוסבוק צ'וי, פרוס11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון11 כף אורגנו מיובשמרוסק רוזמרין מיובשמרוסק רוזמרין מיובש907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאי חזה ברווז ללא עצמותחצאי חזה ברווז ללא עצמות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1פלפל חלפיניו, קצוץ דקפלפל חלפיניו, קצוץ דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפות חמאה מומסתpancetta או בייקון, לחתוך לרצועות דקותpancetta או בייקון, לחתוך לרצועות דקות4תפוחי אדמה, קוביותתפוחי אדמה, קוביות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן