חזה הבקר של הלן
המתכון של הלן חזה בקר יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב עגבניות, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגת Shoofly של הלן, סטרופולי של סבתא הלן, ו הלן סלמון Chesseball. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר כבד גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צרוב חזה בכל הצדדים.
הסר מן המחבת, בצל מטוגן ושום. להחזיר את בריסקט למחבת, ומתבלים בפפריקה, מלח כשר ופלפל; מכסים ברוטב עגבניות ומים כוס 1. כיסוי ומבשלים 2 שעות.
הסר בריסקט מחבת, ולתת מגניב; לחתוך באלכסון, לחזור למחבת, ולבשל 30 דקות או עד מכרז.
* שאל את הקצב שלך עבור חזה לחתוך ראשון או שטוח לחתוך, שהוא רזה.
** לקבלת טעם נוסף, להוסיף 3 עד 4 גזר כדי בריסקט 40 דקות לפני הבישול נעשה.