חזה הבקר של סבתא סלמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 654 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם פלפל, קטשופ, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קקאו לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן, טבעוני) כקינוח. מתכונים דומים: לא חזה הבקר של סבתא שלך., סבו של ג'ואי אסתר חזה הבקר של ג' ואי, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, מלח, אבקת שום, קאיין, פפריקה, פלפל שחור, קינמון, קקאו, כוסברה ופלפל לבן. לשפשף את התערובת על כל חזה הבקר, להגדיר אותו בתבנית אפייה לכסות בנייר כסף. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיאט קרם סודה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, וחום גם על חום גבוה בינוני, 6 דקות לכל צד.
5
העברה לצלחת.
6
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את הבצל. מערבבים היטב, לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים, מערבבים, עד שהגזר מתחיל להתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים קוקה קולה, עגבניות וקטשופ לסיר ומערבבים על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
קולה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את העטין ואת כל מיצים ומפיצים את הבצל והגזר סביב הבשר. אם יש צורך, להוסיף מספיק מים חצי לטבול את העטינים בנוזל. מכסים בחוזקה ו braise בתנור במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 30 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
חותכים את הבשר על פני התבואה 1/4 אינץ ' עבה, לחזור התבשיל כפית את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
להחזיר את הסיר לתנור ומבשל חשוף במשך 1 שעה, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. בדוק כל 20 דקות; במידת הצורך, להוסיף מים כך הבשר שקוע למחצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
להעביר את הבשר למגש, כפית את הבצל, גזר ורוטב מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט