חזה הודו מזוגג משמש מוזהב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חזה הודו מזוגג משמש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 158 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו משמר משמש, חומץ בלסמי, חזה הודו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו חזה הודו מזוגג משמש, סיר איטי משמש בלסמי מזוגג חזה הודו, ו חזה הודו ממולא בנקניק, שומר וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שימורים, חומץ, פלפל ומלח.
מניחים חזה הודו על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
אופים, חשופים, 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד מדחום קורא 170 ליטר, צולה כל 30 דקות עם תערובת משמש. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.) מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.