קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

חזה הודו ממולא חמוציות

חזה הודו ממולא חמוציות
חזה הודו ממולא חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-461 אמרו שזה היה במקום. אם יש לכם פקאן, שמן זית, תערובת מלית לחם מתובל עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עם קינואה חמוציות, בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים, ו חזה הודו ממולא עם דלעת סקווש ותאנים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן תערובת מלית על פי הוראות החבילה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עם סכין חדה, חזה פרפר פתוח לשכב שטוח.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים כל שד בין שני גיליונות של נייר שעווה, ו שטוח עם פטיש.
4
מורחים את המילוי מוכן בתוך 1/4 אינץ ' של קצה כל שד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מפזרים לכל אחד פקאנים קצוצים ואוכמניות מיובשות, שומרים חלק מהאוכמניות לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
6
להפשיל בחוזקה בסגנון ג ' לירול, החל בקצה הארוך. טאק בקצוות, ולקשור בסעיפים עם מחרוזת, על 4 סעיפים סביב האמצע ואחד פועל אורך הגליל כדי לאבטח את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. בזהירות לחמניות חומות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הנח מחבת בתנור, חשופה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית היא ב 170 מעלות F (78 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר. אל תתנו אלה להתייבש יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אפשר לחמניות להגדיר במשך 15 דקות לפני הסרת מחרוזת, חיתוך לתוך 1/2 ל 3/4 עיגולים אינץ'. השאירו גליל אחד שלם, וחתכו את השני להצגה. המילוי יהיה ספירלה לתוך בשר. נוכח על המגש היפה ביותר שלך על מיטה של חסה מתולתלת, ומקשט על ידי התזת חצאי פקאן 1/2 כוס הנותרים ואת חמוציות מיובשות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
חסה מסולסלתחסה מסולסלת
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.