קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות

חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות
חזה הודו ממולא בנקניק איטלקי ואוכמניות ספוגות מרסלה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך שמן זית, נקניקיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, חזה הודו לבישול איטי ממולא באורז פראי וחמוציות, ו כרוב-נקניקיות-חזה הודו ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמוציות ואת Marsala לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, ואז לקחת את החום ולהשאיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מכניסים את השמן למחבת גדולה או למחבת כבדה דומה, ומטגנים את השאלוט במשך דקה בערך, ואז מוסיפים את התבלינים ומרווה קצוצה, הופכים אותם בצלצלים הרכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לסחוט את בשר הנקניק מתוך עורו, להוסיף למחבת, לשבור אותו-באמצעות מזלג עץ ומרית להקל-הפיכת אותו במחבת החמה עד שהוא מאבד את הרקמות שלה. זה ייקח בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קח את המחבת את החום ולהפוך את התוכן לקערה גדולה, ערבוב ב חמוציות רווי וכל Marsala נצמד אליהם, ולהשאיר להתקרר. אתה יכול לכסות עם ניילון לעטוף ולשים במקרר עד 2 ימים בשלב זה. כאשר אתה מוכן למלא את השד טורקיה, לקחת את הקערה של בשר נקניק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לחשוף את הקערה של בשר נקניק, להוסיף את הביצים, פרמזן, פירורי לחם ו-אני משתמש בידיים שלי בשביל זה-לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הניחו את כריך ההודו לפניכם. זה באמת נראה כמו פרפר, אם כי יש להודות אחד בשרני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מורחים את המילוי החוצה הראשון בחלל הקל במרכז הפרפר ולאחר מכן החוצה על הכנפיים אם כי לא הולך ממש עד הקצה (או זה יהיה squidge החוצה בעת הבישול) אבל באופן שווה ככל האפשר על כל המפרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
9
בזהירות, בתנועה אחת מהירה אך יציבה, לקפל אחד " כנף " על פני השני כדי לסגור את המפרק, ולאחר מכן לשבת טורקיה במחבת צלייה גדולה, עצם השד (או איפה עצם השד יהיה) על גבי כפי שהוא ייראה היה זה כל הציפור, עם קצת יותר pointier רחוק ממך. חוט 2 שיפודים דרך הבסיס-כלומר, החלק הרחב ביותר שקרוב לך—כדי לשמור אותו סגור, ולמרוח אותו בכל רחבי עם ברווז או שומן אווז.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
צולים את שד ההודו במשך 2-2 1/2 שעות, ואז לבדוק את זה מבושל עם טורקיה או מדחום בשר. כאשר מבושל, זה צריך לקרוא 74° במרכז. (אם אתה משאיר אותו לנוח, כפי שאתה צריך, או להתקרר, אתה יכול להוציא אותו ב160—זה ישמור על החום ולהמשיך לבשל לזמן קצר לאחר מחוץ לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
לכופף את השרירים שלך, ואז להרים על קרש חיתוך, ולהשאיר לנוח לפחות 20 דקות. או לעזוב כדי להתקרר אם אתה אוכל אותו כחלק ממזנון בישול מראש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים את כל המפרק לפרוסות רחבות לאורך; הם יצטרכו להיות די עבה, לפחות 1/2 אינץ', אולי 1 אינץ', כדי לשמור על המילוי שלם בתוך הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
13
כשאתם מניחים אותו על השולחן או על המזנון, מנקדים סביבו את התבלינים לבחירתכם: אני חוזר לחג המולד באיטליה כאן על ידי הצבת סיר ראוותני להפליא או שניים של מוסטרדה די קרמונה איטלקית על השולחן לצד: זוהי שמורת חמה ומתוקה של פירות חייבים מסוכרים כי טעים להפליא וטעים הן חגיגיים ומדהימים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.