חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות
חזה הודו ממולא בנקניק איטלקי ואוכמניות ספוגות מרסלה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך שמן זית, נקניקיות, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, חזה הודו לבישול איטי ממולא באורז פראי וחמוציות, ו כרוב-נקניקיות-חזה הודו ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החמוציות ואת Marsala לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, ואז לקחת את החום ולהשאיר לצד אחד.
מכניסים את השמן למחבת גדולה או למחבת כבדה דומה, ומטגנים את השאלוט במשך דקה בערך, ואז מוסיפים את התבלינים ומרווה קצוצה, הופכים אותם בצלצלים הרכים.
לסחוט את בשר הנקניק מתוך עורו, להוסיף למחבת, לשבור אותו-באמצעות מזלג עץ ומרית להקל-הפיכת אותו במחבת החמה עד שהוא מאבד את הרקמות שלה. זה ייקח בערך 5 דקות.
קח את המחבת את החום ולהפוך את התוכן לקערה גדולה, ערבוב ב חמוציות רווי וכל Marsala נצמד אליהם, ולהשאיר להתקרר. אתה יכול לכסות עם ניילון לעטוף ולשים במקרר עד 2 ימים בשלב זה. כאשר אתה מוכן למלא את השד טורקיה, לקחת את הקערה של בשר נקניק מהמקרר.
לחשוף את הקערה של בשר נקניק, להוסיף את הביצים, פרמזן, פירורי לחם ו-אני משתמש בידיים שלי בשביל זה-לערבב היטב.
הניחו את כריך ההודו לפניכם. זה באמת נראה כמו פרפר, אם כי יש להודות אחד בשרני.
מורחים את המילוי החוצה הראשון בחלל הקל במרכז הפרפר ולאחר מכן החוצה על הכנפיים אם כי לא הולך ממש עד הקצה (או זה יהיה squidge החוצה בעת הבישול) אבל באופן שווה ככל האפשר על כל המפרק.
בזהירות, בתנועה אחת מהירה אך יציבה, לקפל אחד " כנף " על פני השני כדי לסגור את המפרק, ולאחר מכן לשבת טורקיה במחבת צלייה גדולה, עצם השד (או איפה עצם השד יהיה) על גבי כפי שהוא ייראה היה זה כל הציפור, עם קצת יותר pointier רחוק ממך. חוט 2 שיפודים דרך הבסיס-כלומר, החלק הרחב ביותר שקרוב לך—כדי לשמור אותו סגור, ולמרוח אותו בכל רחבי עם ברווז או שומן אווז.
צולים את שד ההודו במשך 2-2 1/2 שעות, ואז לבדוק את זה מבושל עם טורקיה או מדחום בשר. כאשר מבושל, זה צריך לקרוא 74° במרכז. (אם אתה משאיר אותו לנוח, כפי שאתה צריך, או להתקרר, אתה יכול להוציא אותו ב160—זה ישמור על החום ולהמשיך לבשל לזמן קצר לאחר מחוץ לתנור.)
לכופף את השרירים שלך, ואז להרים על קרש חיתוך, ולהשאיר לנוח לפחות 20 דקות. או לעזוב כדי להתקרר אם אתה אוכל אותו כחלק ממזנון בישול מראש.
חותכים את כל המפרק לפרוסות רחבות לאורך; הם יצטרכו להיות די עבה, לפחות 1/2 אינץ', אולי 1 אינץ', כדי לשמור על המילוי שלם בתוך הפרוסה.
כשאתם מניחים אותו על השולחן או על המזנון, מנקדים סביבו את התבלינים לבחירתכם: אני חוזר לחג המולד באיטליה כאן על ידי הצבת סיר ראוותני להפליא או שניים של מוסטרדה די קרמונה איטלקית על השולחן לצד: זוהי שמורת חמה ומתוקה של פירות חייבים מסוכרים כי טעים להפליא וטעים הן חגיגיים ומדהימים.
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.