חזה הודו ממולא עם בייקון, חמוציות, פירורי לחם מלית
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, חזה הודו ממולא עם בייקון, חמוציות, מלית פירורי לחם יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה עד 83 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, עופות תיבול, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, ו חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת.
הוראות
Rehydrate וקוצצים את פטריות פורצ ' יני מיובש:
מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה. לכסות עם מים חמים ולתת לשבת במשך 15 דקות בערך בזמן בייקון בשלב הבא הוא בישול. לאחר rehydrated, ואז לקצוץ.
מבשלים ואז קוצצים את הבייקון: מבשלים לאט את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת. ברגע שמספיק קר לגעת, קוצצים. אתה צריך לפחות כף שומן במחבת. (אם לא, להוסיף חמאה או שמן זית כדי לפצות את ההבדל.)
מחממים את אותו מחבת על בינוני (לא לנקז את השומן שניתנו מתוך הבייקון), מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים עד שאלוט מתחילים חום.
מוסיפים את החמוציות היבשות הקצוצות, מרווה טחון ופטריות קצוצות. מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות.
מוסיף את פירורי הלחם, הפטרוזיליה, בייקון קצוץ, ואת טורקיה או ציר עוף ומערבבים היטב. אתה רוצה משחה מחוספסת, משהו שידבק לעצמו.
הסר מהחום ולאפשר את המילוי להתקרר.
הסר את העור, ולאחר מכן להלום חזה טורקיה אפילו עובי: כדי להפוך את השד טורקיה ממולאים, להסיר את העור מן טורקיה בחתיכה אחת ושמורה.
שים את השד טורקיה בין שתי חתיכות של נייר שעווה או פלסטיק לעטוף בעדינות להלום עם פטיש עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. (זה יכול להיות קל יותר פרפר השד הראשון, תלוי כמה גדול השד.)
מורחים מלית על חזה הודו, ואז להפשיל: לקצץ את השד הלם עד שהוא בערך מלבן.
מורחים שכבה דקה של המילוי על השד, משאיר על 3/4 גבול אינץ ' סביב כל הצדדים.
החל עם אחד הקצוות הקצרים יותר של מלבן טורקיה, להפשיל את שד טורקיה.
להניח את העור על החלק העליון של השד התגלגל טאק כל מתחת לקצוות.
לקשור את השד טורקיה: לקשור את השד טורקיה התגלגל בחוזקה עם חוט מטבח (כותנה, לא ניילון!) ולהגדיר אותו על מחבת קלייה. צבע אותו בשמן זית, או למרוח חמאה או שומן בייקון על זה ומפזרים מלח. אם אתה רוצה יותר טפטוף לרוטב, במקום חתיכות של כנף טורקיה על המחבת צלייה גם כן.
צלי: צלי ב 204° במשך 20 דקות, ואז להוריד את החום ל 325° וצלי במשך עוד 10-15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של השד קורא על 155° על מדחום בשר.
מנוחה: ברגע שתרנגול ההודו מגיע לטמפרטורה הזו, הסירו אותו מהמחבת הצלייה ואהלו אותו ברפיון בנייר כסף.
תן לו לנוח לפחות 10 דקות, ועד 25 דקות.
הפוך רוטב עם טפטוף מחבת: בעוד שד טורקיה הוא נח, אם אתה רוצה, ייתכן שתוכל לעשות קצת רוטב עם טפטוף. אם אתה מבשל רק את השד, ולא את כנף טורקיה אופציונלית גם כן, ייתכן שאין לך הרבה עם מה לעבוד. אבל אפילו קצת טפטוף יכול לטעום רוטב. (אם אתה באמת לא צריך הרבה שומן לעבוד עם, אתה יכול להמיס שתי כפות חמאה למחבת הקלייה.)
קח את המחבת צלייה עם טפטוף ומניח מעל שני מבערים על הכיריים-העליון על בינוני (אם באמצעות כנף טורקיה, להסיר תחילה).
מפזרים קמח ומערבבים עד הקמח משולב לתוך טפטוף.
לאט להוסיף מלאי, לטאטא כל הזמן, עד חלקה. מתבלים במלח, פלפל ותבלינים עופות או מרווה טחון או קורנית.
תן להתבשל על הכיריים עד מעובה להעדפתך.