קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות42
מגזין

חזה הודו ממולא עם בייקון, חמוציות, פירורי לחם מלית

חזה הודו ממולא עם בייקון, חמוציות, פירורי לחם מלית
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לתיבת המתכון שלך, חזה הודו ממולא עם בייקון, חמוציות, מלית פירורי לחם יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה עד 83 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, עופות תיבול, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, ו חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת.

הוראות

1
Rehydrate וקוצצים את פטריות פורצ ' יני מיובש: 
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
2
מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה. לכסות עם מים חמים ולתת לשבת במשך 15 דקות בערך בזמן בייקון בשלב הבא הוא בישול. לאחר rehydrated, ואז לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים ואז קוצצים את הבייקון: מבשלים לאט את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת. ברגע שמספיק קר לגעת, קוצצים. אתה צריך לפחות כף שומן במחבת. (אם לא, להוסיף חמאה או שמן זית כדי לפצות את ההבדל.)
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את אותו מחבת על בינוני (לא לנקז את השומן שניתנו מתוך הבייקון), מוסיפים את שאלוט טחון ומבשלים עד שאלוט מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את החמוציות היבשות הקצוצות, מרווה טחון ופטריות קצוצות. מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מוסיף את פירורי הלחם, הפטרוזיליה, בייקון קצוץ, ואת טורקיה או ציר עוף ומערבבים היטב. אתה רוצה משחה מחוספסת, משהו שידבק לעצמו.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
הסר מהחום ולאפשר את המילוי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
הסר את העור, ולאחר מכן להלום חזה טורקיה אפילו עובי: כדי להפוך את השד טורקיה ממולאים, להסיר את העור מן טורקיה בחתיכה אחת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
שים את השד טורקיה בין שתי חתיכות של נייר שעווה או פלסטיק לעטוף בעדינות להלום עם פטיש עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. (זה יכול להיות קל יותר פרפר השד הראשון, תלוי כמה גדול השד.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מורחים מלית על חזה הודו, ואז להפשיל: לקצץ את השד הלם עד שהוא בערך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מורחים שכבה דקה של המילוי על השד, משאיר על 3/4 גבול אינץ ' סביב כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
החל עם אחד הקצוות הקצרים יותר של מלבן טורקיה, להפשיל את שד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
להניח את העור על החלק העליון של השד התגלגל טאק כל מתחת לקצוות.
11
לקשור את השד טורקיה: לקשור את השד טורקיה התגלגל בחוזקה עם חוט מטבח (כותנה, לא ניילון!) ולהגדיר אותו על מחבת קלייה. צבע אותו בשמן זית, או למרוח חמאה או שומן בייקון על זה ומפזרים מלח. אם אתה רוצה יותר טפטוף לרוטב, במקום חתיכות של כנף טורקיה על המחבת צלייה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כנפי עוףכנפי עוף
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
צלי: צלי ב 204° במשך 20 דקות, ואז להוריד את החום ל 325° וצלי במשך עוד 10-15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של השד קורא על 155° על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
מנוחה: ברגע שתרנגול ההודו מגיע לטמפרטורה הזו, הסירו אותו מהמחבת הצלייה ואהלו אותו ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
תן לו לנוח לפחות 10 דקות, ועד 25 דקות.
15
הפוך רוטב עם טפטוף מחבת: בעוד שד טורקיה הוא נח, אם אתה רוצה, ייתכן שתוכל לעשות קצת רוטב עם טפטוף. אם אתה מבשל רק את השד, ולא את כנף טורקיה אופציונלית גם כן, ייתכן שאין לך הרבה עם מה לעבוד. אבל אפילו קצת טפטוף יכול לטעום רוטב. (אם אתה באמת לא צריך הרבה שומן לעבוד עם, אתה יכול להמיס שתי כפות חמאה למחבת הקלייה.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כנפי עוףכנפי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
16
קח את המחבת צלייה עם טפטוף ומניח מעל שני מבערים על הכיריים-העליון על בינוני (אם באמצעות כנף טורקיה, להסיר תחילה).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
17
מפזרים קמח ומערבבים עד הקמח משולב לתוך טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
18
לאט להוסיף מלאי, לטאטא כל הזמן, עד חלקה. מתבלים במלח, פלפל ותבלינים עופות או מרווה טחון או קורנית.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
מרווה קרקעמרווה קרקע
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
תן להתבשל על הכיריים עד מעובה להעדפתך.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)