חזה הודו צלוי בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צלוי חמאה. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות ותרימי את העור, מלח כשר, קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 ° F. בעדינות לשחרר את העור משדי טורקיה ולשפשף חמאה מתחת לעור וכל רחבי מחוץ לשדיים; העונה עם מלח ופלפל.
פיזור עלי טימין, גבעולי רוזמרין, ושום מעל תבנית אפייה גדולה ומסדרים חזה הודו, צד העור למעלה, על גבי. חזה הודו צלוי, פונה באמצע הדרך, עד העור הוא חום פריך וזהוב ומדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השדיים רושם 160 ° F (עבור לחות אופטימלית, אתה רוצה לבשל את הבשר הלבן של השדיים טורקיה לטמפרטורה פנימית נמוכה יותר ממה שהיית אם בישול ציפור שלמה), 45-55 דקות.
להעביר חזה הודו מגש ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מגישים חזה הודו עם טיפות מחבת לצד.