קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

חזה הודו צלוי בחמאה

חזה הודו צלוי בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צלוי חמאה. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות ותרימי את העור, מלח כשר, קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F. בעדינות לשחרר את העור משדי טורקיה ולשפשף חמאה מתחת לעור וכל רחבי מחוץ לשדיים; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פיזור עלי טימין, גבעולי רוזמרין, ושום מעל תבנית אפייה גדולה ומסדרים חזה הודו, צד העור למעלה, על גבי. חזה הודו צלוי, פונה באמצע הדרך, עד העור הוא חום פריך וזהוב ומדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השדיים רושם 160 ° F (עבור לחות אופטימלית, אתה רוצה לבשל את הבשר הלבן של השדיים טורקיה לטמפרטורה פנימית נמוכה יותר ממה שהיית אם בישול ציפור שלמה), 45-55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
להעביר חזה הודו מגש ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4
מגישים חזה הודו עם טיפות מחבת לצד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף