חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שמן זית, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ורוטב מחבת חרדל, חזה הודו צלוי, ו חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty.
הוראות
שים את חזה ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד.
מברישים את החמאה המומסת על כל שד טורקיה ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מוסיפים את חצאי הלימון למחבת, חותכים את הצד. צולים את ההודו במשך כ 45 דקות, או עד חצאי הלימון הם השחמה בצד לחתוך.
להעביר את חצאי הלימון לצלחת ולהוסיף את ההודו.
מוסיפים את שמן הזית למחבת. לדחוף את ההודו לצד 1 ולהוסיף את תפוחי האדמה. הפוך את תפוחי האדמה בשומן עד מצופה בכל רחבי ולסדר אותם, לחתוך בצד למטה, סביב טורקיה. מתבלים במלח ופלפל.
צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים את ההודו ותפוחי האדמה כל 20 דקות. השד נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר (אך לא נוגע בעצם) רושם 16
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן.
הוסף 1/4 כוס השומן למחבת הקלייה; שמור את שאר השומן. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת הצלייה, לחתוך את הצד למטה, וצולים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות יותר, או עד השחמה עמוקה. באמצעות מרית מתכת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה מחוממת.
בינתיים, בסיר בינוני, חום 2 כפיות של השומן השמור.
מוסיפים את חצאי הלימון, חותכים את הצד, ואת רוטב הסויה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים 3 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
הסר את חצאי הלימון, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המיץ לסיר.
מוסיף את מיצי פאן שמורים.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס המניות עם עמילן תירס עד חלקה.
לטאטא את slurry לתוך הסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד jus הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
לגלף את חזה טורקיה ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים, עובר את jus לימון-סויה.
המלצת יין: בוז ' ולה קליל ופירותי יתמזג עם הטעמים המתונים כאן. נסה את Chteau de La Chaize Brouilly או גפן, רק-הגיע 2003 בוז ' ולה נובו.