קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות93
מגזין

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שמן זית, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ורוטב מחבת חרדל, חזה הודו צלוי, ו חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את חזה ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מברישים את החמאה המומסת על כל שד טורקיה ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים את חצאי הלימון למחבת, חותכים את הצד. צולים את ההודו במשך כ 45 דקות, או עד חצאי הלימון הם השחמה בצד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את חצאי הלימון לצלחת ולהוסיף את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מוסיפים את שמן הזית למחבת. לדחוף את ההודו לצד 1 ולהוסיף את תפוחי האדמה. הפוך את תפוחי האדמה בשומן עד מצופה בכל רחבי ולסדר אותם, לחתוך בצד למטה, סביב טורקיה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים את ההודו ותפוחי האדמה כל 20 דקות. השד נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר (אך לא נוגע בעצם) רושם 16
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הוסף 1/4 כוס השומן למחבת הקלייה; שמור את שאר השומן. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת הצלייה, לחתוך את הצד למטה, וצולים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות יותר, או עד השחמה עמוקה. באמצעות מרית מתכת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בינתיים, בסיר בינוני, חום 2 כפיות של השומן השמור.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את חצאי הלימון, חותכים את הצד, ואת רוטב הסויה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים 3 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
15
הסר את חצאי הלימון, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המיץ לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיף את מיצי פאן שמורים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס המניות עם עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
לטאטא את slurry לתוך הסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד jus הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
לגלף את חזה טורקיה ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים, עובר את jus לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20
המלצת יין: בוז ' ולה קליל ופירותי יתמזג עם הטעמים המתונים כאן. נסה את Chteau de La Chaize Brouilly או גפן, רק-הגיע 2003 בוז ' ולה נובו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)