חזה הודו צלוי משפשף עשב
עשב שפשף חזה הודו קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לך חצאי חזה הודו, שיני שום, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל, גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול.
הוראות
יש לשטוף את טורקיה ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף כל שד בכל רחבי (כולל מתחת לעור) עם 2 כפות של שמן זית ו 2 כפות של מלח.
מניחים בצלחת גדולה, מכסים באופן רופף, ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, לשלב הנותרים 4 כפות שמן זית, נשאר 1 כף מלח, שום, רוזמרין, זרעי שומר, גרגרי פלפל, וגרידת לימון במעבד מזון ותהליך עד התערובת היא משחה גסה, מגרד את הצדדים של הקערה לפחות פעם אחת.
הסר את השדיים טורקיה מהמקרר ולשפשף בכל רחבי עם הדבק (כולל מתחת לעור).
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, כ -30 דקות.לסדר את העור חזה טורקיה במחבת צלייה מצויד מתלה (להבטיח כי הבשר לא צפוף ואת השדיים לא לגעת). צלי עד שהעור מתחיל להפוך לזהב, כ -30 דקות. הפחת את החום ל-375 ° F וצלה עד לטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע ל-160 ° F ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג במזלג, כ -40 עד 50 דקות יותר.
תן טורקיה לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.