קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

חזה הודו צלוי משפשף עשב

חזה הודו צלוי משפשף עשב
עשב שפשף חזה הודו קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לך חצאי חזה הודו, שיני שום, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל, גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול.

הוראות

1
יש לשטוף את טורקיה ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף כל שד בכל רחבי (כולל מתחת לעור) עם 2 כפות של שמן זית ו 2 כפות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מניחים בצלחת גדולה, מכסים באופן רופף, ומקררים במשך 2 שעות.
3
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, לשלב הנותרים 4 כפות שמן זית, נשאר 1 כף מלח, שום, רוזמרין, זרעי שומר, גרגרי פלפל, וגרידת לימון במעבד מזון ותהליך עד התערובת היא משחה גסה, מגרד את הצדדים של הקערה לפחות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר את השדיים טורקיה מהמקרר ולשפשף בכל רחבי עם הדבק (כולל מתחת לעור).
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, כ -30 דקות.לסדר את העור חזה טורקיה במחבת צלייה מצויד מתלה (להבטיח כי הבשר לא צפוף ואת השדיים לא לגעת). צלי עד שהעור מתחיל להפוך לזהב, כ -30 דקות. הפחת את החום ל-375 ° F וצלה עד לטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע ל-160 ° F ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג במזלג, כ -40 עד 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן טורקיה לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק