חזה הודו צלוי עם רוטב שמנת ורוטב רימונים חמוציות
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי עשבי תיבול, סוכר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: חזה הודו חמוציות עם רוטב, עוף צלוי ברוטב פירות הדר, ו חזה הודו פרוס צ'יפוטלה עם רימונים חמוציות להתענג פולנטה.
הוראות
עבור חזה הודו קלוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את תרנגול ההודו על מדף אפייה מעל תבנית אפייה.
מערבבים את השום וחמאה מתרככת עם עשבי תיבול ומיץ לימון. למרוח על 5 כפות של חמאת שום-עשב על שד טורקיה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, בהזמנת חמאת שום-עשב הנותרים עבור הרוטב. צלי את ההודו 45 דקות.
לרוטב רימוני חמוציות: בינתיים, מניחים את החמוציות בסיר בינוני עם הסוכר, מלח, מקל קינמון, קליפת תפוז ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכל פופ פירות יער והרוטב מתעבה, על 15 דקות. מגניב ולהסיר את הקליפה ואת מקל קינמון. מקלפים את הרימון בקערת מים, מפרידים את הזרעים ומתנקזים.
מוסיפים את זרעי הרימון לרוטב.
עבור רוטב שמנת: ממש לפני ההגשה טורקיה, להמיס את שאר חמאת שום עשב על חום בינוני בסיר.
לטאטא את הקמח, ואחריו את המניה, כדי להתעבות.
להקציף ב ווסטרשייר ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים את השמנת והגבינה, ולשמור חם עד מוכן לשרת.
פורסים את חזה ההודו הקלוי ומגישים עם רוטב טמפרטורת החדר ורוטב חם, עם ירקות מאודים בצד.
הערה של קוק: אם ההודו הוא ארוחה איפור מראש, תצטרך תוספת 1 כוס מלאי עבור reheating.
מניחים את ההודו בתבנית אפייה נמוכה עם תוספת 1 כוס לכסות באופן רופף עם נייר. מחממים ב 350 מעלות f 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן פריך את העור תחת broiler.
מתכון זה יגרום שאריות עבור כריכים.