חזה הודו צלוי עשבי תיבול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה הודו צלוי בעשבים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם חזה הודו, שמן זית, עלי מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו הרב קלויים, חזה הודו, חזה הודו צלוי עשבי תיבול, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שוטפים את חזה ההודו ומייבשים. בקערה קטנה שלבו את השמן, השום, עשבי התיבול, המלח והפלפל ושפשפו את התערובת לחזה ההודו.
מעבירים לתבנית צלייה וצולים עד שהמיצים מתבהרים כשהם מנוקבים במזלג ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של הודו רושם 170 מעלות פרנהייט, 1 עד 1 1/4 שעות.
תנו לנוח, מכוסה בנייר כסף, למשך 10 דקות לפני הגילוף.