חזה מעושן
המתכון מעושן חזה מוכן בערך 4 שעות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 89 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 906 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך רוטב ברביקיו, פפריקה, מקשט: גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.
הוראות
משרים שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
שלב רוזמרין הבא 4 מרכיבים; לשפשף על בריסקט.
מסננים שבבי עץ, ומניחים על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מקום בריסקט על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן.
מבשלים 3 שעות ו 30 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 15
פרוסה ומגישה עם רוטב ברביקיו, לחמניות, וחמוצים.