חזה עוף בקליפת פיסטוק
חזה עוף עם פיסטוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 50 גרם חלבון , 57 גרם שומן , ובסך הכל 768 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חצאי חזה עוף, פיסטוקים, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 84% . חזה עוף אפוי , חזה עוף ממולא גבינת שמנת וחטיפי פיסטוק דלעת חמאה ללא גלוטן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משטחים חזה עוף ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
בקערה רדודה מערבבים את הפיסטוקים והטרגון.
מניחים קמח וביצים בקערות נפרדות. מצפים את העוף בקמח, ואז טובלים בביצים ומצפים בתערובת פיסטוק.
במחבת גדולה, מבשלים עוף בחמאה בקבוצות על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר.
באותה מחבת מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את היין, השמנת, הטרגון, המלח והפלפל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.