חזה עוף ים תיכוני
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו קוסקוס, פפריקה, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חזה עוף ממולא ים תיכוני, חזה עוף ממולא ים תיכוני, ו חזה עוף ממולא בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים.
לטבול עוף ביוגורט, ולאחר מכן בתערובת גבינה, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל שד.
מבשלים במחבת מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).