חזה עוף מזוגג בלסמי
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חזה ברווז מזוגג בלסמי, תנור איטי משמש בלסמי Glazed טורקיה השד, ו חזה עוף עם דבש-זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את שמן צמחי וחמאה למחבת גדולה במקום על חום גבוה. לאחר החמאה והשמן מבעבעים, מוסיפים את שדי העוף למחבת 4 בכל פעם. לצרוב בכל צד עד העוף הוא זהב, על 1 דקה לכל צד.
הסר לתבנית אפייה גדולה. חזור עם השדיים הנותרים ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, זורקים לשלב ולאחר מכן בצע עם חומץ בלסמי ויין אדום ומתבלים עם מלח ופלפל. להביא עד בועה ואז להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 10 דקות. [להרתיח את היין בתערובת זו אינו מפחית את תכולת האלכוהול באופן משמעותי.]
יוצקים את התערובת בלסמית על העוף ומניחים את המחבת בחצי העליון של התנור במשך 10 דקות, או עד שהעוף רק מבושל דרך.
הסר מהתנור, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרי ולהגדיר למוץ מוכן.