חזה עוף ממולא עם תרד גבינה כחולה ובייקון
חזה עוף ממולא עם גבינה כחולה תרד ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, גבינה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד, עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה, ו עוף באפלו ממולא קישואים עקף עם צ'דר נמס, בייקון ורוטב גבינה כחול אבוקדו.
הוראות
מבשלים בייקון עד פריך. אני מעדיף להשתמש בגריל מקורה. בייקון יכול גם להיות מבושל במחבת מעל חום בינוני גבוה, או מיקרוגל בערך 1 דקה לכל פרוסה.
מסננים על מגבות נייר, ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את התרד והגבינה הכחולה. להתפורר בבייקון, ומערבבים להפיץ.
להניח את חצאי חזה העוף על משטח נקי, ולהפיץ את תערובת תרד באופן שווה על המרכזים שלהם. מקפלים את העוף על המילוי, ומאובטחים עם קיסמים. מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל על צלחת ארוחת ערב.
מגלגלים את העוף בקמח למעיל.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. במהירות חום כל חתיכת עוף על גבי ותחתון.
הסר לתבנית אפייה משומנת קלות, ולכסות עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד מיצי עוף לרוץ ברור, ומילוי חם.