חזה עוף מצופה תבלינים עם לימון מלפפון Raita
אם יש לכם שן שום, זרעי שומר, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קארי חזה כבש מצופה עם בזיליקום תאילנדי Raita, ספייס שפשף חזה עוף עם רוטב לימון שאלוט, ו ספייס שפשף חזה עוף עם רוטב לימון שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת יבשה קטנה, טוסט כוסברה, זרעי כמון ושומר על חום מתון עד זהוב וריחני, על 3 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב. טוחנים את הזרעים לאבקה עדינה.
מורחים את המלפפון הקרוע על מספר שכבות של מגבת נייר וכתמים יבשים עם מגבות נייר יותר.
להעביר את המלפפון לקערה ומערבבים יוגורט, גרידת לימון, שום, קאיין ו 1 כפית של תערובת התבלינים; עונה raita עם מלח ופלפל.
מברישים את העוף עם 2 כפות של שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את תערובת התבלינים הנותרים על כל השדיים.
חום 2 מחבת ovenproof גדולה על חום גבוה בינוני ולהוסיף 1 כף שמן זית לכל אחד.
להוסיף 3 של השדיים לכל מחבת, צד העור למטה, ומבשלים עד הזהב, על 4 דקות. סובב את השדיים ולהמשיך לבשל עוד 3 דקות.
מעבירים את המחבתות לתנור ואופים את העוף במשך כ 8 דקות, או עד שרק מבושל דרך.
מגישים את העוף חם, עם raita.