חזה עוף עטוף בבייקון
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בבייקון, בייקון מעושן עטוף חזה עוף, ו חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מניחים sprig קורנית על גבי כל חצי שד לעטוף כל חצי ב 2 פרוסות בייקון; לאבטח את הבייקון עם קיסמים.
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבייקון הוא השחמה, 5 דקות. הפעל את העוף וצלה בתנור במשך 10 דקות, או עד מבושל דרך.
מוסיפים 1 כף של החמאה ואת הטימין הקצוץ למחבת ולהוסיף את העוף.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים 2 כפות שמן. עונדים את הכבד במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד מתרכך.
מוסיפים 2 כפות של חומץ ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את המניה ואת 2 כפות הנותרים של חמאה ומבשלים על אש נמוכה עד הכבדים הם המשרד. מחית את הכבדים בבלנדר ומתח דרך מסננת עדינה מאוד להגדיר על סיר. מערבבים את שאר השמן והחומץ; מתבלים במלח ופלפל.
השליכו את הקיסמים וחתכו בעובי את העוף. כפית את הרוטב על צלחות, העליון עם העוף ומגישים.