קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

חזה עוף עטוף בבייקון

חזה עוף עטוף בבייקון
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בבייקון, בייקון מעושן עטוף חזה עוף, ו חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים sprig קורנית על גבי כל חצי שד לעטוף כל חצי ב 2 פרוסות בייקון; לאבטח את הבייקון עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבייקון הוא השחמה, 5 דקות. הפעל את העוף וצלה בתנור במשך 10 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים 1 כף של החמאה ואת הטימין הקצוץ למחבת ולהוסיף את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לנוח 5 דקות.
8
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים 2 כפות שמן. עונדים את הכבד במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים 2 כפות של חומץ ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
11
מוסיפים את המניה ואת 2 כפות הנותרים של חמאה ומבשלים על אש נמוכה עד הכבדים הם המשרד. מחית את הכבדים בבלנדר ומתח דרך מסננת עדינה מאוד להגדיר על סיר. מערבבים את שאר השמן והחומץ; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
השליכו את הקיסמים וחתכו בעובי את העוף. כפית את הרוטב על צלחות, העליון עם העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה