חזה עוף עם זיתים
ניתן להכין את המתכון של חזה עוף עם זיתים תוך כ-40 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 25 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 216 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 יאמרו שהוא פגע במקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, מיץ מלימון, חזה עוף וזיתים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . עם ציון של 61% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף קלוע עם לבבות וזיתים ארטישוק , עוף עם עגבניות מיובשות וזיתים , וחזה עוף אפוי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה בתבנית מתאימה לתנור על אש בינונית. מערבבים את השום, מיץ הלימון והטרגון לתוך החמאה. מבשלים את חזה העוף בתערובת החמאה עד להשחמה אחידה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים, כ-20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).